Tampa U-form ülőgarnitúra
Andante ülőgarnitúrák | Kanizsa Trend
Tampa ülőgarnitúra Andante
  • Tampa ülőgarnitúra Andante
  • Andante ülőgarnitúra Tampa
  • Tampa U-form ülőgarnitúra Andante
  • Tampa U alakú ülőgarnitúra Andante
  • Tampa ülőgarnitúra Andante by Kanizsa Trend

Ülőgarnitúra paraméterei:

Tampa ülőgarnitúra (Andante by Kanizsa Trend): Letisztult formavilágú design bútor, mely különleges karaktert adhat bármely modern lakásnak. A manapság rendkívül népszerű, loft lakberendezési stílus kedvelői is megtalálhatják benne az indusztriális elemekhez kiválóan passzoló központi bútordarabot. A precíz, igényes formatervezésnek és a gyártás során felhasznált legkiválóbb minőségő alapanyagoknak köszönhetően egy igazán esztétikus és felülmúlhatatlan kényelmi színvonalú ülőgarnitúrát kapunk. Az ülőfelület nosag rugós tartószerelése, a kellemesen puha ülőfelület és háttámla, valamint a fokozatosan állítható, racsnis szerkezetű fejtámlák gondoskodnak a tökéletes komfortérzetről. 

A bőséges szövet- és valódi bőr kárpitválasztéknak köszönhetően teljesen egyedi külsőt kölcsönözhet a bútornak. Magas kopásállósága és egyszerű kezelhetősége végett az un. Softclean szövetet választják a legtöbben. A szövetszálakat fedő speciális bevonatnak köszönhetően, egy nedves törlőkendő segítségével, gyakorlatilag bármilyen szennyeződés eltávolítható a garnitúráról. Amennyiben a természetes és kiemelkedően tartós anyagokat részesíti előnyben, többféle prémium marhabőr kárpittal is megrendelheti a Tampa ülőgarnitúrát. A szánkótalp fémlábak krómozott és fekete kivitelben is kérhetőek.

Elemes felépítésű modell, így az U alakú változaton kívül sarokgarnitúra, 3 és 2 személyes kanapé is rendelhető belőle.

 

Típus: 
“U” ülőgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Fix ülőgarnitúra
Méret: 
420
X 244
X 172
Huzat: 
Bőr + Szövet
Készlet: 
Rendelhető
Az ár szövettípus és összeállítás szerint változik
U-form garnitúra, szövet kárpittal: 874.900 Ft-tól
U-form garnitúra, valódi bőr kárpittal: 1.269.900 Ft-tól
Eredeti ár: 
874 900 Ft
Outlet ár: 
829 900 Ft-tól

Boogie U-form
“U” ülőgarnitúra
Kanizsa Trend Boogie U-form ülőgarnitúra: Modern formavilágú,rugós ülőfelületű, ágynak nyitható ülőgarnitúra igényesen tűzött kárpittal. Rendelhető jobbos és balos kivitelben egyaránt.  Válaszható számos különböző színű és típusú szövet, textilbőr, illetve Novalife bevonattal. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
529 900 Ft
Papenburg U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
329 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft
Barcelona U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
459 900 Ft
Outlet ár: 
359 900 Ft
Clancy U-form
“U” ülőgarnitúra
Clancy U-form ülőgarnitúra: Rendelhető ülőgarnitúra kínálatunk legújabb darabja! Ágynak nyitható ülőgarnitúra beépített, racsnis szerkezetű, több fokozatban állítható fejtámlával. Az ülőgarnitúra lábtartós eleme felnyitható ágyneműtartóval is rendelhető. Jobbos és balos kivitelben egyaránt elérhető! Választható textilbőr és szövet bevonattal, ill. ezek kombinációjával. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
639 900 Ft
Norma U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
289 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft
Flower U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
299 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft