Ugrás a tartalomra

Rólunk

Üdvözlünk a Bútorváros oldalán!
Cégünk (Furniture City Kft | 1044 Budpest, Váci út 40. | Adósz.: 24397917-2-41) Magyar gyártóktól, de legfőképp német importból származó, kiváló minőségű valódi bőr, textilbőr és szövetes ülőgarnitúrák kis -és nagykereskedelmi értékesítését végzi.
Üzletünkben körülbelül 300-400 darab azonnal elvihető ülőgarnitúra, kanapé közül tudsz választani. Készletünk folyamtosan változik, ezért előfordulhat, hogy az általad kiválasztott bútor épp nincs raktáron.
Azonnal elvihető bútorainkon kívül többfajta ülőgarnitúra rendelhető, igény szerint más színnel és szövettel, esetenként kisebb méretbeli változtatásokkal, változó rendelési határidőkkel.
A bútorok kiszállításában is segítségedre lehetünk, amennyiben azt vásárláskor igényled.
Budapest területén, ill. vonzáskörzetében 15.000-20.000Ft-ig terjed a szállítás költsége, a vidéki házhoz szállítás díja 30.000 Ft. A költség függ a bútor méretétől, a szállítás távolságától, az emeletek számától, ill. a lift használhatóságától. A költség tartalmazza a bútor összeszerelését is!
 

Termékeink:

- KANIZSA TREND

- SIT&MORE

- ANDANTE

- COTTA

- POCO

- DOMO COLLECTION

- STEINPOOL

- NEW LOOK 

- POLIPOL

(Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A weboldal tájékoztató jellegű, az esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk.)

BÚTORVÁROS ÜLŐGARNITÚRA, KANAPÉ OUTLET