Vibrato U-form
Kanizsa Trend - Andante ülőgarnitúra
Vibrato ülőgarnitúra Andante by Kanizsa Trend
  • Vibrato ülőgarnitúra Andante by Kanizsa Trend
  • Vibrato U-form ülőgarnitúra Andante by  Kanizsa Trend
  • Vibrato ágyazható ülőgarnitúra Andante by Kanizsa Trend
  • U alakú ülőgarnitúra Kanizsa Andante by  Kanizsa Trend

Ülőgarnitúra paraméterei:

Andante by Kanizsa Trend - Vibrato ülőgarnitúra: Modern vonalvezetése, praktikus felszereltsége és utánozhatatlan kényelmi színvonala teszi igazán népszerűvé a Vibrato medellt. Ülőfelületét közepes keménységű habok és hullámrugós tartószerelék varázsolja tökéletessé. Egyszerre nyújt kellemesen puha érzetet, mindeközben megfelelő tartást is biztosít, továbbá 4 db racsnis szerkezetű, fokozatosan állítható fejtámla gondoskodik a komfortos támasztékról.

Ágyazható ülőgarnitúra, mely nem csak nappal, de éjszaka is kiváló szolgálatot tehet. A középső rész alól kihúzható az ágyfunkció és máris egy óriási fekvőfelületű vendégágyat kapunk. Az ágylap alap esetben szürke színű szövettel van bevonva, de igény szerint színazonos kárpitozással is kérhető. Érdemes ágyneműtartóval rendelni az ülőgarnitúrát, így gond nélkül megoldhatja a takarók és párnák tárolását.

Közel kétszázféle kiváló minőségű, változatos színvilágú szövetből választhat, hogy teljesen egyedi megjelenést kölcsönözzön a bútornak. Az alsó korpusz és a felső rész bevonata igény szerint kombinálható, de egyszínű kárpittal is kiválóan mutat az ülőgarnitúra. Magas kopásállósága és egyszerű kezelhetősége végett az un. Softclean szövetet választják a legtöbben. A szövetszálakat fedő speciális bevonatnak köszönhetően, egy nedves törlőkendő segítségével gyakorlatilag bármilyen szennyeződés eltávolítható a bútorról. Amennyiben a természetes és kiemelkedően tartós anyagokat részesíti előnyben, többféle marhabőr kárpitból is válogathat, így modern eleganciát sugárzó bőr ülőgarnitúrával szinesítheti otthonát.

A Vibrato modellből U-form változat (335x225x175 cm), valamint kétféle sarokgarnitúra (270x175 cm és 270x225 cm) rendelhető.

Az ár csak az ágyfunkciót és a fejtámla funkciót tartalmazza, az ágyneműtartó felár ellenében rendelhető!

 

 

Típus: 
“U” ülőgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret: 
335
X 215
X 175
Huzat: 
Bőr + Szövet
Készlet: 
Rendelhető
Az ár választott kárpit és funkciók (pl. ágyneműtartó) szerint változik
Szövet és textilbőr kárpittal: 629.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 1.089.900 Ft-tól
Termék ára: 
629 900 Ft-tól

Boogie U-form
“U” ülőgarnitúra
Kanizsa Trend Boogie U-form ülőgarnitúra: Modern formavilágú,rugós ülőfelületű, ágynak nyitható ülőgarnitúra igényesen tűzött kárpittal. Rendelhető jobbos és balos kivitelben egyaránt.  Válaszható számos különböző színű és típusú szövet, textilbőr, illetve Novalife bevonattal. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
529 900 Ft
Papenburg U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
329 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft
Barcelona U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
459 900 Ft
Outlet ár: 
359 900 Ft
Clancy U-form
“U” ülőgarnitúra
Clancy U-form ülőgarnitúra: Rendelhető ülőgarnitúra kínálatunk legújabb darabja! Ágynak nyitható ülőgarnitúra beépített, racsnis szerkezetű, több fokozatban állítható fejtámlával. Az ülőgarnitúra lábtartós eleme felnyitható ágyneműtartóval is rendelhető. Jobbos és balos kivitelben egyaránt elérhető! Választható textilbőr és szövet bevonattal, ill. ezek kombinációjával. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
639 900 Ft
Norma U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
289 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft
Flower U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
299 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft