Ugrás a tartalomra

Vibrato U-form

Kanizsa Trend - Andante ülőgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Andante by Kanizsa Trend - Vibrato ülőgarnitúra: Modern vonalvezetése, praktikus felszereltsége és utánozhatatlan kényelmi színvonala teszi igazán népszerűvé a Vibrato medellt. Ülőfelületét közepes keménységű habok és hullámrugós tartószerelék varázsolja tökéletessé. Egyszerre nyújt kellemesen puha érzetet, mindeközben megfelelő tartást is biztosít, továbbá 4 db racsnis szerkezetű, fokozatosan állítható fejtámla gondoskodik a komfortos támasztékról.

Ágyazható ülőgarnitúra, mely nem csak nappal, de éjszaka is kiváló szolgálatot tehet. A középső rész alól kihúzható az ágyfunkció és máris egy óriási fekvőfelületű vendégágyat kapunk. Az ágylap alap esetben szürke színű szövettel van bevonva, de igény szerint színazonos kárpitozással is kérhető. Érdemes ágyneműtartóval rendelni az ülőgarnitúrát, így gond nélkül megoldhatja a takarók és párnák tárolását.

Közel kétszázféle kiváló minőségű, változatos színvilágú szövetből választhat, hogy teljesen egyedi megjelenést kölcsönözzön a bútornak. Az alsó korpusz és a felső rész bevonata igény szerint kombinálható, de egyszínű kárpittal is kiválóan mutat az ülőgarnitúra. Magas kopásállósága és egyszerű kezelhetősége végett az un. Softclean szövetet választják a legtöbben. A szövetszálakat fedő speciális bevonatnak köszönhetően, egy nedves törlőkendő segítségével gyakorlatilag bármilyen szennyeződés eltávolítható a bútorról. Amennyiben a természetes és kiemelkedően tartós anyagokat részesíti előnyben, többféle marhabőr kárpitból is válogathat, így modern eleganciát sugárzó bőr ülőgarnitúrával szinesítheti otthonát.

A Vibrato modellből U-form változat (335x225x175 cm), valamint kétféle sarokgarnitúra (270x175 cm és 270x225 cm) rendelhető.

Az ár csak az ágyfunkciót és a fejtámla funkciót tartalmazza, az ágyneműtartó felár ellenében rendelhető!

 

 

Típus
“U” ülőgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
335 X 215 X X175
Huzat
Bőr + Szövet
Készlet
Rendelhető
Az ár választott kárpit és funkciók (pl. ágyneműtartó) szerint változik
Szövet és textilbőr kárpittal: 629.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 1.089.900 Ft-tól
Termék ára
629 900 Ft-tól