Santa Fe U-form
Kanizsa Trend ülőgarnitúra - Polsteria
Santa Fe ülőgarnitúra Kanizsa Trend
  • Santa Fe ülőgarnitúra Kanizsa Trend
  • Kanizsa Trend - Polsteria - Santa Fe ülőgarnitúra
  • Ágyazható ülőgarnitúra - Santa Fe - Kanizsa Trend
  • Ágyazható ágyneműtartós ülőgarnitúra Santa Fe

Ülőgarnitúra paraméterei:

Santa Fe ülőgarnitúra (Kanizsa Trend - Polsteria): Prémium kategóriás ülőgarnitúra, mely egyedülálló kényelmének, a választható funkciók bőséges tárházának és variálható felépítésének köszönheti népszerűségét. Bátran kijelenthetjük, hogy a Kanizsa Trend ülőgarnitúra kínálatának egyik legsokoldalúbb darabja. A Santa Fe modell eleget tesz a legmagasabb minőségi és kényelmi elvárásoknak. Számtalan praktikus elemmel vértezték fel, hogy maximálisan kiszolgálja igényeinket.

Ülőfelületének puhaságát, egyben kiváló tartását bonellrugós habszerkezet vagy boxspring rugósváltozatban is. Háttámláját PUR hab és elasztikus gumiheveder teszi kellemesen rugalmassá.  A 6 db fejtámla dőlésszöge a racsnis szerkezetnek köszönhetően, egészen függőleges helyzetig állítható, valamint kartámlája szintén kérhető fokozatosan állítható kivitelben.

Az ülőgarnitúra egyik legelőnyösebb tulajdonsága a változtatható ülésmélység. Ennek lényege, hogy előre és hátra billenthető a háttámla, amivel magasságunknak megfelelően szabályozhatjuk az ülőfelület mélységét. A háttámlákat visszatolva az eredeti (hátsó) állásba, egészen mély felületet kapunk, így pedig kényelmesen elterülhetünk. A derék megtámasztásáról gerincpárnák gondoskodnak, melyből minden állítható támlához jár egy darab.

Ágyazható ülőgarnitúra, aminél jobbat kívánni sem lehet, hiszen óriási fekvőfelülete vetekszik egy franciaágy méretével. Az ágyfunkció stabilitását strapabíró fém vasalat biztosítja, míg esztétikus megjelenéséről színazonos kárpitozás gondoskodik. Nem csak vendégei, de vélhetően egész családja jó hasznát veszi majd egy ágyazható ülőgarnitúrának, amikor az esti filmezések az éjszakába nyúlnak.

Tárolóhelyből sem lehet hiány, mivel a sarokottomán és a lábtartós elem is rendelhető felnyíló ágyneműtartóval. Ha ez sem lenne elég, az ülőgarnitúra kiegészíthető 128x68 cm méretű, tárolós puffal. 

Az ottomános elem választható állítható háttámlákkal, vagy motoros relax funkcióval felszerelve. A motoros relax funkciót rendkívül egyszerű kezelni, csupán egy gombot kell megnyomni és máris kinyílik a lábtartó, illetve ledől a háttámla. A még kényelmesebb pihenő pozíció elérését az állítható fejtámla is segíti. 

Minden nappali más és más paraméterekkel rendelkezik, melyre a variálható és igazán széles elemválaszték nyújt megoldást, hogy az ülőgarnitúra tökéletesen passzoljon az adott helyiségbe. Az elemek több méretben készülnek, pl. a lábtartós rész háromféle, a középső elem kétféle szélességben, valamint az ottomán is különböző változatokban áll rendelkezésre. Ezen felül további bővítési lehetőséget kínál a karfa nélküli köztes ülés.

A Santa Fe modell számtalan színben, textilbőr és szövet kárpitokkal rendelhető, ráadásul az ülőfelület és a korpusz anyagát tetszőlegesen kombinálhatja. Manapság a SOFTCLEAN kárpitot választják a legtöbben, mivel jól bírja a strapát és igazán könnyű tisztítani. Különlegessége a szövetszálakat fedő speciális bevonatban rejlik, melyről egy nedves törlőkendő segítségével szinte bármilyen szennyeződés eltávolítható

Közelebb állna elképzeléséhez egy modern és exkluzív valódi bőr ülőgarnitúra? A Santa Fe-val lehetséges, hiszen a legkiválóbb minőségű Longlife bőr kárpitozással is rendelhető.

A lábazat választható fából (natúr, tölgy, fekete és dió színben), valamint krómozott fekvőhenger fémlábakkal egyaránt.

A Santa Fe ülőgarnitúra U-form és sarok kivitelben, valamint jobbos és balos állásban is elérhető.

 

A kiírt ár ágyfunkcióval, fejtámla-, háttámla funkcióval, komfortmagassággal, bonell rugós szerkezettel értendő, az ágyneműtartó/tároló és a karfa funkció külön felár ellenében kérhető!

 

Típus: 
“U” ülőgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret: 
400
X 242
X 200
Huzat: 
Szövet ülőgarnitúra
Készlet: 
Rendelhető
Az ár szövet és bőrtípus, ill. választott funkciók szerint változik
Szövet kárpittal: 989.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 1.489.900 Ft-tól
Termék ára: 
989 900 Ft-tól

Boogie U-form
“U” ülőgarnitúra
Kanizsa Trend Boogie U-form ülőgarnitúra: Modern formavilágú,rugós ülőfelületű, ágynak nyitható ülőgarnitúra igényesen tűzött kárpittal. Rendelhető jobbos és balos kivitelben egyaránt.  Válaszható számos különböző színű és típusú szövet, textilbőr, illetve Novalife bevonattal. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
529 900 Ft
Papenburg U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
329 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft
Barcelona U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
459 900 Ft
Outlet ár: 
359 900 Ft
Clancy U-form
“U” ülőgarnitúra
Clancy U-form ülőgarnitúra: Rendelhető ülőgarnitúra kínálatunk legújabb darabja! Ágynak nyitható ülőgarnitúra beépített, racsnis szerkezetű, több fokozatban állítható fejtámlával. Az ülőgarnitúra lábtartós eleme felnyitható ágyneműtartóval is rendelhető. Jobbos és balos kivitelben egyaránt elérhető! Választható textilbőr és szövet bevonattal, ill. ezek kombinációjával. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
639 900 Ft
Norma U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
289 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft
Flower U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
299 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft