Ugrás a tartalomra

Santa Fe U-form

Kanizsa Trend ülőgarnitúra - Polsteria

Ülőgarnitúra paraméterei:

Santa Fe ülőgarnitúra (Kanizsa Trend - Polsteria): Prémium kategóriás ülőgarnitúra, mely egyedülálló kényelmének, a választható funkciók bőséges tárházának és variálható felépítésének köszönheti népszerűségét. Bátran kijelenthetjük, hogy a Kanizsa Trend ülőgarnitúra kínálatának egyik legsokoldalúbb darabja. A Santa Fe modell eleget tesz a legmagasabb minőségi és kényelmi elvárásoknak. Számtalan praktikus elemmel vértezték fel, hogy maximálisan kiszolgálja igényeinket.

Ülőfelületének puhaságát, egyben kiváló tartását bonellrugós habszerkezet vagy boxspring rugósváltozatban is. Háttámláját PUR hab és elasztikus gumiheveder teszi kellemesen rugalmassá.  A 6 db fejtámla dőlésszöge a racsnis szerkezetnek köszönhetően, egészen függőleges helyzetig állítható, valamint kartámlája szintén kérhető fokozatosan állítható kivitelben.

Az ülőgarnitúra egyik legelőnyösebb tulajdonsága a változtatható ülésmélység. Ennek lényege, hogy előre és hátra billenthető a háttámla, amivel magasságunknak megfelelően szabályozhatjuk az ülőfelület mélységét. A háttámlákat visszatolva az eredeti (hátsó) állásba, egészen mély felületet kapunk, így pedig kényelmesen elterülhetünk. A derék megtámasztásáról gerincpárnák gondoskodnak, melyből minden állítható támlához jár egy darab.

Ágyazható ülőgarnitúra, aminél jobbat kívánni sem lehet, hiszen óriási fekvőfelülete vetekszik egy franciaágy méretével. Az ágyfunkció stabilitását strapabíró fém vasalat biztosítja, míg esztétikus megjelenéséről színazonos kárpitozás gondoskodik. Nem csak vendégei, de vélhetően egész családja jó hasznát veszi majd egy ágyazható ülőgarnitúrának, amikor az esti filmezések az éjszakába nyúlnak.

Tárolóhelyből sem lehet hiány, mivel a sarokottomán és a lábtartós elem is rendelhető felnyíló ágyneműtartóval. Ha ez sem lenne elég, az ülőgarnitúra kiegészíthető 128x68 cm méretű, tárolós puffal. 

Az ottomános elem választható állítható háttámlákkal, vagy motoros relax funkcióval felszerelve. A motoros relax funkciót rendkívül egyszerű kezelni, csupán egy gombot kell megnyomni és máris kinyílik a lábtartó, illetve ledől a háttámla. A még kényelmesebb pihenő pozíció elérését az állítható fejtámla is segíti. 

Minden nappali más és más paraméterekkel rendelkezik, melyre a variálható és igazán széles elemválaszték nyújt megoldást, hogy az ülőgarnitúra tökéletesen passzoljon az adott helyiségbe. Az elemek több méretben készülnek, pl. a lábtartós rész háromféle, a középső elem kétféle szélességben, valamint az ottomán is különböző változatokban áll rendelkezésre. Ezen felül további bővítési lehetőséget kínál a karfa nélküli köztes ülés.

A Santa Fe modell számtalan színben, textilbőr és szövet kárpitokkal rendelhető, ráadásul az ülőfelület és a korpusz anyagát tetszőlegesen kombinálhatja. Manapság a SOFTCLEAN kárpitot választják a legtöbben, mivel jól bírja a strapát és igazán könnyű tisztítani. Különlegessége a szövetszálakat fedő speciális bevonatban rejlik, melyről egy nedves törlőkendő segítségével szinte bármilyen szennyeződés eltávolítható

Közelebb állna elképzeléséhez egy modern és exkluzív valódi bőr ülőgarnitúra? A Santa Fe-val lehetséges, hiszen a legkiválóbb minőségű Longlife bőr kárpitozással is rendelhető.

A lábazat választható fából (natúr, tölgy, fekete és dió színben), valamint krómozott fekvőhenger fémlábakkal egyaránt.

A Santa Fe ülőgarnitúra U-form és sarok kivitelben, valamint jobbos és balos állásban is elérhető.

 

A kiírt ár ágyfunkcióval, fejtámla-, háttámla funkcióval, komfortmagassággal, bonell rugós szerkezettel értendő, az ágyneműtartó/tároló és a karfa funkció külön felár ellenében kérhető!

 

Típus
“U” ülőgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
400 X 242 X X200
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Rendelhető
Az ár szövet és bőrtípus, ill. választott funkciók szerint változik
Szövet kárpittal: 989.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 1.489.900 Ft-tól
Eredeti ár
989 900 Ft
Outlet ár
949 900 Ft