Sally U-form ülőgarnitúra
Kanizsa Trend | Ágyazható ülőgarnitúra | Fejtámla funkció | Karfa funkció
Ülőgarnitúra - Kanizsa Trend Sally
  • Ülőgarnitúra - Kanizsa Trend Sally
  • Sally ülőgarnitúra Kanizsa Trend
  • Sally ágyazható ülőgarnitúra Kanizsa Trend
  • Ülőgarnitúra ágyazható ágyneműtartós Sally

Ülőgarnitúra paraméterei:

Sally ülőgarnitúra (Kanizsa Trend - Sit&More)Kecses vonalaival és fiatalos megjelenésével üde színfoltja lehet otthonának ez az ülőgarnitúra. Kipróbálva azonnal érezheti, hogy dekoratív formavilága magas fokú kényelemmel párosul. Az ülőfelület kellemes komfortjáról közepes keménységű PUR hab és hullámrugó gondoskodik, míg a háttámla enyhén domború kialakítása a derék megtámasztását szolgálja.

A racsnis szerkezet lehetővé teszi, hogy a fejtámlákat fokozatosan állítsa a megfelelő pozícióba, valamint karfáját is igény szerint meg lehet dönteni.

Ágyazható ülőgarnitúra, mellyel egy szempillantás alatt vendégszobát varázsolhat a nappaliból. Akár lábtartóként is használhatja a funkciót, ami kinyitva tökéletes pihenőfelületet biztosít a családi filmezésekhez.

A takarók és párnák egyszerűbb tárolása érdekében ágyneműtartóval is felszerelhető az ülőgarnitúra.

A bőséges kárpitválasztéknak köszönhetően teljesen egyedi külsőt kölcsönözhet a bútornak. A különböző színű textilbőr és szövet bevonókat ízlés szerint kombinálhatja. Kedvező tulajdonságainak köszönhetően az un. SOFT CLEAN anyag mellett döntenek a legtöbben. A Soft Clean kárpitok minden egyes szövetszála speciális bevonattal van ellátva, melyről egy nedves törlőkendő segítségével eltávolítható szinte bármilyen szennyeződés. Amennyiben még exkluzívabb és kifejezetten strapabíró darabra vágyik, valódi bőr kárpittal is megrendelheti a kanapét.

A Sally ülőgarnitúra rendelhető U formában, valamint kétféle sarokgarnitúra, illetve 2 és 3 személyes kanapé is választható az elemlistából.

 

Az ár csak az ágyfunkciót és a karfa-, fejtámla funkciót tartalmazza, az ágyneműtartó külön felárért rendelhető!

 

 

Típus: 
“U” ülőgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret: 
337
X 208
X 174
Huzat: 
Bőr + Szövet
Készlet: 
Rendelhető
Az ülőgarnitúra ára választott kárpit és funkciók szerint változik
Szövet kárpittal: 524.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 789.900 Ft-tól
Termék ára: 
524 900 Ft-tól

Boogie U-form
“U” ülőgarnitúra
Kanizsa Trend Boogie U-form ülőgarnitúra: Modern formavilágú,rugós ülőfelületű, ágynak nyitható ülőgarnitúra igényesen tűzött kárpittal. Rendelhető jobbos és balos kivitelben egyaránt.  Válaszható számos különböző színű és típusú szövet, textilbőr, illetve Novalife bevonattal. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
529 900 Ft
Papenburg U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
329 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft
Barcelona U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
459 900 Ft
Outlet ár: 
359 900 Ft
Clancy U-form
“U” ülőgarnitúra
Clancy U-form ülőgarnitúra: Rendelhető ülőgarnitúra kínálatunk legújabb darabja! Ágynak nyitható ülőgarnitúra beépített, racsnis szerkezetű, több fokozatban állítható fejtámlával. Az ülőgarnitúra lábtartós eleme felnyitható ágyneműtartóval is rendelhető. Jobbos és balos kivitelben egyaránt elérhető! Választható textilbőr és szövet bevonattal, ill. ezek kombinációjával. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
639 900 Ft
Norma U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
289 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft
Flower U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
299 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft