Ugrás a tartalomra

Sally U-form ülőgarnitúra

Kanizsa Trend | Ágyazható ülőgarnitúra | Fejtámla funkció | Karfa funkció

Ülőgarnitúra paraméterei:

Sally ülőgarnitúra (Kanizsa Trend - Sit&More)Kecses vonalaival és fiatalos megjelenésével üde színfoltja lehet otthonának ez az ülőgarnitúra. Kipróbálva azonnal érezheti, hogy dekoratív formavilága magas fokú kényelemmel párosul. Az ülőfelület kellemes komfortjáról közepes keménységű PUR hab és hullámrugó gondoskodik, míg a háttámla enyhén domború kialakítása a derék megtámasztását szolgálja.

A racsnis szerkezet lehetővé teszi, hogy a fejtámlákat fokozatosan állítsa a megfelelő pozícióba, valamint karfáját is igény szerint meg lehet dönteni.

Ágyazható ülőgarnitúra, mellyel egy szempillantás alatt vendégszobát varázsolhat a nappaliból. Akár lábtartóként is használhatja a funkciót, ami kinyitva tökéletes pihenőfelületet biztosít a családi filmezésekhez.

A takarók és párnák egyszerűbb tárolása érdekében ágyneműtartóval is felszerelhető az ülőgarnitúra.

A bőséges kárpitválasztéknak köszönhetően teljesen egyedi külsőt kölcsönözhet a bútornak. A különböző színű textilbőr és szövet bevonókat ízlés szerint kombinálhatja. Kedvező tulajdonságainak köszönhetően az un. SOFT CLEAN anyag mellett döntenek a legtöbben. A Soft Clean kárpitok minden egyes szövetszála speciális bevonattal van ellátva, melyről egy nedves törlőkendő segítségével eltávolítható szinte bármilyen szennyeződés. Amennyiben még exkluzívabb és kifejezetten strapabíró darabra vágyik, valódi bőr kárpittal is megrendelheti a kanapét.

A Sally ülőgarnitúra rendelhető U formában, valamint kétféle sarokgarnitúra, illetve 2 és 3 személyes kanapé is választható az elemlistából.

 

Az ár csak az ágyfunkciót és a karfa-, fejtámla funkciót tartalmazza, az ágyneműtartó külön felárért rendelhető!

 

 

Típus
“U” ülőgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret
337 X 208 X X174
Huzat
Bőr + Szövet
Készlet
Rendelhető
Az ülőgarnitúra ára választott kárpit és funkciók szerint változik
Szövet kárpittal: 524.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 789.900 Ft-tól
Termék ára
524 900 Ft-tól