Monty U-form
Kanizsa Trend
Ülőgarnitúra - Kanizsa Trend Monty
  • Ülőgarnitúra - Kanizsa Trend Monty
  • Ülőgarnitúra - Kanizsa Trend Monty U alakú ülőgarnitúra
  • Ülőgarnitúra ágyneműtartóval - Kanizsa Trend Monty
  • Ágyazható ülőgarnitúra - Monty
  • Kanizsa Trend Monty ülőgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Monty U-form ülőgarnitúra (Kanizsa Trend): modern formavilágú ülőgarnitúra rugós ülőfelülettel és kényelmesen döntött háttámlával. Kiemelkedő komfortját tovább emeli a 6 db racsnis szerkezetű, fokozatosan állítható fejtámla és a dönthető karfa. Mivel otthonunk egyik legtöbbet használt, központi eleme, így a bútor praktikussága is kiemelt szerepet kap a mindennapokban. Ágyazható ülőgarnitúra, mellyel vendégszobává varázsolhatja a nappalit, ha régen látott rokonainak, vagy barátainak szeretne helyet biztosítani néhány éjszaka erejéig. A még esztétikusabb megjelenés érdekében, színazonos kárpitozással is kérheti az ágyfunkciót. Amennyiben szüksége van extra tárolóhelyre a takarók, párnák és egyéb holmik számára, a lábtartós elemet megrendelheti ágyneműtartós kivitelben. 

A Kanizsa Trend ülőgarnitúrák több, mint száz féle különböző színű, kiváló minőségű textilbőr és szövet kárpittal rendelhetők. Az egyszerűbb kezelhetőség érdekében, jó szívvel ajánljuk a SOFTCLEAN anyagokat, melyekről a legtöbb szennyeződés egy nedves szivacs segítségével letörölhető.

Nem csak a kárpitozás, de a lábazat is igény szerint választható. Aki a természetes anyagok híve, annak a képeken látható, fából készült lábak jelenthetik a tökéletes megoldást. A modern stílus kedvelőinek rendkívül stabil, krómozott fém és műanyag típusok állnak rendelkezésre. 

A Monty ülőgarnitúra jobbos és balos állásban, U-form és sarokgarnitúra kivitelben egyaránt rendelhető.

Típus: 
“U” ülőgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret: 
372
X 233
X 189
Huzat: 
Szövet ülőgarnitúra
Készlet: 
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Termék ára: 
729 900 Ft-tól

Boogie U-form
“U” ülőgarnitúra
Kanizsa Trend Boogie U-form ülőgarnitúra: Modern formavilágú,rugós ülőfelületű, ágynak nyitható ülőgarnitúra igényesen tűzött kárpittal. Rendelhető jobbos és balos kivitelben egyaránt.  Válaszható számos különböző színű és típusú szövet, textilbőr, illetve Novalife bevonattal. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
529 900 Ft
Papenburg U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
329 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft
Barcelona U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
459 900 Ft
Outlet ár: 
359 900 Ft
Clancy U-form
“U” ülőgarnitúra
Clancy U-form ülőgarnitúra: Rendelhető ülőgarnitúra kínálatunk legújabb darabja! Ágynak nyitható ülőgarnitúra beépített, racsnis szerkezetű, több fokozatban állítható fejtámlával. Az ülőgarnitúra lábtartós eleme felnyitható ágyneműtartóval is rendelhető. Jobbos és balos kivitelben egyaránt elérhető! Választható textilbőr és szövet bevonattal, ill. ezek kombinációjával. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
639 900 Ft
Norma U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
289 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft
Flower U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
299 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft