Ugrás a tartalomra

Monty U-form

Kanizsa Trend

Ülőgarnitúra paraméterei:

Monty U-form ülőgarnitúra (Kanizsa Trend): modern formavilágú ülőgarnitúra rugós ülőfelülettel és kényelmesen döntött háttámlával. Kiemelkedő komfortját tovább emeli a 6 db racsnis szerkezetű, fokozatosan állítható fejtámla és a dönthető karfa. Mivel otthonunk egyik legtöbbet használt, központi eleme, így a bútor praktikussága is kiemelt szerepet kap a mindennapokban. Ágyazható ülőgarnitúra, mellyel vendégszobává varázsolhatja a nappalit, ha régen látott rokonainak, vagy barátainak szeretne helyet biztosítani néhány éjszaka erejéig. A még esztétikusabb megjelenés érdekében, színazonos kárpitozással is kérheti az ágyfunkciót. Amennyiben szüksége van extra tárolóhelyre a takarók, párnák és egyéb holmik számára, a lábtartós elemet megrendelheti ágyneműtartós kivitelben. 

A Kanizsa Trend ülőgarnitúrák több, mint száz féle különböző színű, kiváló minőségű textilbőr és szövet kárpittal rendelhetők. Az egyszerűbb kezelhetőség érdekében, jó szívvel ajánljuk a SOFTCLEAN anyagokat, melyekről a legtöbb szennyeződés egy nedves szivacs segítségével letörölhető.

Nem csak a kárpitozás, de a lábazat is igény szerint választható. Aki a természetes anyagok híve, annak a képeken látható, fából készült lábak jelenthetik a tökéletes megoldást. A modern stílus kedvelőinek rendkívül stabil, krómozott fém és műanyag típusok állnak rendelkezésre. 

A Monty ülőgarnitúra jobbos és balos állásban, U-form és sarokgarnitúra kivitelben egyaránt rendelhető.

Típus
“U” ülőgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
372 X 233 X X189
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Termék ára
729 900 Ft-tól