Vibrato ülőgarnitúra
Andante by Kanizsa Trend ülőgarnitúrák
Ülőgarnitúra Kanizsa Trend Vibrato
  • Ülőgarnitúra Kanizsa Trend Vibrato
  • Kanizsa Trend Vibrato U formájú ülőgarnitúra
  • Ágyazható ülőgarnitúra Kanizsa Trend Vibrato

Ülőgarnitúra paraméterei:

Kanizsa Trend Vibrato ülőgarnitúra: Modern formavilágú, praktikus felszereltségű U formájú garnitúra, melyen családja és barátai a legnagyobb kényelemben tölthetik a mindennapokat. A közepes keménységű üléshabokat hullámrugó támasztja alá, mely összességében kellemesen puha érzetet nyújt, mindeközben megfelelő tartást biztosít. Háttámlája kellően magas, amit még komfortosabbá tesz a 4 db racsnis szerkezetű, fokozatosan állítható fejtámla.

Amennyiben több napra fogad vendégeket, vagy egyszerűen csak a nappaliban töltené az éjszakát, a középső rész alól kihúzható az ágyfunkció és máris egy óriási fekvőfelületű vendégágyat kapunk. Az ágyfunkció alap esetben szürke színű szövettel van bevonva, de az esztétikusabb megjelenés érdekében az ülőfelülettel azonos színű kárpitozással is kérhető. Könnyedén megoldhatja a takarók és párnák tárolását, ha ágyneműtartóval felszerelve rendeli meg az ülőgarnitúrát.

A bőséges kárpitválasztéknak köszönhetően teljesen egyedi külsőt kölcsönözhet a bútornak. Közel kétszázféle kiváló minőségű szövetből választhat, így színében tökéletesen harmonizálni fog a nappaliban lévő többi bútorral és kiegészítőkkel. A korpusz és a felső rész anyaga igény szerint kombinálható, de egyszínű kárpittal is kiválóan mutat. Magas kopásállósága és egyszerű kezelhetősége végett az un. Softclean szövetet választják a legtöbben. A szövetszálakat fedő speciális bevonatnak köszönhetően, egy nedves törlőkendő segítségével gyakorlatilag bármilyen szennyeződés eltávolítható a bútorról. Amennyiben a természetes és kiemelkedően tartós anyagok híve, akár valódi bőr kárpittal is megrendelheti a Vibrato ülőgarnitúrát, így garantáltan időtálló és modern eleganciát sugárzó bútordarabbal gazdagíthatja otthonát.

Az U alakú (335x225x175 cm) változaton kívül, kétféle típusú sarokgarnitúra (270x175 cm és 270x225 cm) elérhető a Vibrato modellből.

Az ár csak az ágyfunkciót és a fejtámla funkciót tartalmazza, az ágyneműtartó felár ellenében rendelhető!

Típus: 
“U” ülőgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret: 
335
X 215
X 175
Huzat: 
Bőr + Szövet
Készlet: 
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Szövet kárpittal: 629.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 1.089.900 Ft-tól
Termék ára: 
629 900 Ft-tól

Boogie U-form
“U” ülőgarnitúra
Kanizsa Trend Boogie U-form ülőgarnitúra: Modern formavilágú,rugós ülőfelületű, ágynak nyitható ülőgarnitúra igényesen tűzött kárpittal. Rendelhető jobbos és balos kivitelben egyaránt.  Válaszható számos különböző színű és típusú szövet, textilbőr, illetve Novalife bevonattal. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
529 900 Ft
Papenburg U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
329 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft
Barcelona U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
459 900 Ft
Outlet ár: 
359 900 Ft
Clancy U-form
“U” ülőgarnitúra
Clancy U-form ülőgarnitúra: Rendelhető ülőgarnitúra kínálatunk legújabb darabja! Ágynak nyitható ülőgarnitúra beépített, racsnis szerkezetű, több fokozatban állítható fejtámlával. Az ülőgarnitúra lábtartós eleme felnyitható ágyneműtartóval is rendelhető. Jobbos és balos kivitelben egyaránt elérhető! Választható textilbőr és szövet bevonattal, ill. ezek kombinációjával. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
639 900 Ft
Norma U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
289 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft
Flower U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
299 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft