Credo ülőgarnitúra
Kanizsa Trend - Andante ülőgarnitúrák
Credo ülőgarnitúra Kanizsa Trend Andante
 • Credo ülőgarnitúra Kanizsa Trend Andante
 • Credo ülőgarnitúra Andante by Kanizsa Trend
 • Credo ülőgarnitúra háttámla funkció
 • Ágyazható ülőgarnitúra Kanizsa Trend Credo
 • Kanizsa Trend Credo ülőgarnitúra ülésmélység állítható
 • Ágyneműtartós ülőgarnitúra KanizsaTrend Credo
 • Ülőgarnitúra háttámla funkcióval - Andante Kanizsatrend Credo
 • Előre húzható háttámla - Credo ülőgarnitúra U alak
 • Andante Credo ülőgarnitúra
 • Andante by Kanizsa Trend Credo ágyazható ülőgarnitúra
 • Andante Credo ülőgarnitúra ágyneműtartós, ágyazható
 • Andante by Kanizsa Trend Credo ülőgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Kanizsa Trend by Andante - Credo U-form ülőgarnitúra

Egyedülálló komfortú, gazdag felszereltségű U formájú ülőgarnitúra, mely maximálisan kiszolgálja családja és barátai kényelmét a mindennapokban.

Hullámrugós ülőfelülete kellemesen puha érzetet nyújt. Háttámlája kellően magas, amit 6 db racsnis szerkezetű, állítható dőlésszögű fejtámla egészít ki a még komfortosabb támaszték érdekében. Karfája szintén dönthető, mely kiváló oldaltartást ad.

Jól kihasználható, alacsonyabb felhasználók számára kifejezetten praktikus funkció az előre húzható háttámla, amivel az ülőfelület mélysége szabályozható. A kanapé két középső háttámlája előre billenthető, így kevésbé mély ülőfelületen helyezkedhetünk el kényelmesebben.

Szeretné az egész estét heverészve tölteni, esetleg vendégeket kell elszállásolni néhány napra? Ilyenkor teljesít jól egy ágyazható ülőgarnitúra! A Credo U alakú kanapé extra széles fekvőfelülettel kényeztet és mivel fémszerkezetű az ágyfunkció, így a kellő stabilitás miatt sem kell aggódnia. A pótlap alap esetben szürke színű kárpitozást kap, de még esztétikusabb, ha színazonos bevonóval készül. Felár ellenében, a garnitúra mindkét oldala rendelhető ágyneműtartóval felszerelve, így a takarók, párnák és ágyneműk nem foglalnak felesleges helyet a gardróbban.

A Credo ülőgarnitúra kárpit anyaga közel kétszázféle szövetből választható, melyek között garantáltan megtalálja az ízlésének megfelelő típust. Textil bevonó esetén a korpusz és a felső rész anyaga, illetve színe igény szerint kombinálható. Egyik legnépszerűbb az un. SOFTCLEAN szövet, mely magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát egy speciális felületi bevonatnak köszönheti. Gyermekes családok körében igazán népszerű, ha a szennyeződéseket pusztán egy nedves, pamut törlőkendő segítségével tudjuk eltávolítani, mindezt kárpittisztító használata nélkül. Azok is megtalálhatják számításukat a Credo modellben, akik a természetes, időtálló, antiallergén hatású anyagokat keresik, mivel a legkiválóbb minőségű marhabőr kárpitokkal is megrendelhető a bútor.

Kanizsa Trend Credo ülőgarnitúra U formájú összeállításban, a maga 363x250x200 cm méretével a tágasabb nappalikat tölti meg élettel, míg kisebb otthonokba kétféle méretű sarokgarnitúra (300x200 cm és 285x250 cm) közül választhatunk.

A kiinduló ár ágyfunkciót, fejtámla- és háttámla funkciót tartalmaz. Ágyneműtartó és karfa funkció felár ellenében rendelhető!

Típus: 
“U” ülőgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret: 
363
X 250
X 200
Huzat: 
Szövet ülőgarnitúra
Készlet: 
Rendelhető
Az ár szövet- és bőrkategóriák, ill. választott funkciók szerint változik
Szövet kárpittal: 734.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 1.149.900 Ft-tól
Termék ára: 
734 900 Ft-tól

Boogie U-form
“U” ülőgarnitúra
Kanizsa Trend Boogie U-form ülőgarnitúra: Modern formavilágú,rugós ülőfelületű, ágynak nyitható ülőgarnitúra igényesen tűzött kárpittal. Rendelhető jobbos és balos kivitelben egyaránt. Válaszható számos különböző színű és típusú szövet, textilbőr, illetve Novalife bevonattal. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
529 900 Ft
Papenburg U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
329 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft
Barcelona U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
459 900 Ft
Outlet ár: 
359 900 Ft
Polaris U-form
“U” ülőgarnitúra
Termék ára: 
539 900 Ft
Clancy U-form
“U” ülőgarnitúra
Clancy U-form ülőgarnitúra: Rendelhető ülőgarnitúra kínálatunk legújabb darabja! Ágynak nyitható ülőgarnitúra beépített, racsnis szerkezetű, több fokozatban állítható fejtámlával. Az ülőgarnitúra lábtartós eleme felnyitható ágyneműtartóval is rendelhető. Jobbos és balos kivitelben egyaránt elérhető! Választható textilbőr és szövet bevonattal, ill. ezek kombinációjával. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
639 900 Ft
Norma U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
289 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft