Ugrás a tartalomra

Credo U-form ülőgarnitúra

Kanizsa Trend - Andante ülőgarnitúrák

Ülőgarnitúra paraméterei:

Kanizsa Trend by Andante - Credo U-form ülőgarnitúra

Egyedülálló komfortú, gazdag felszereltségű U formájú ülőgarnitúra, mely maximálisan kiszolgálja családja és barátai kényelmét a mindennapokban.

Hullámrugós ülőfelülete kellemesen puha érzetet nyújt. Háttámlája kellően magas, amit 6 db racsnis szerkezetű, állítható dőlésszögű fejtámla egészít ki a még komfortosabb támaszték érdekében. Karfája szintén dönthető, mely kiváló oldaltartást ad.

Jól kihasználható, alacsonyabb felhasználók számára kifejezetten praktikus funkció az előre húzható háttámla, amivel az ülőfelület mélysége szabályozható. A kanapé két középső háttámlája előre billenthető, így kevésbé mély ülőfelületen helyezkedhetünk el kényelmesebben.

Szeretné az egész estét heverészve tölteni, esetleg vendégeket kell elszállásolni néhány napra? Ilyenkor teljesít jól egy ágyazható ülőgarnitúra! A Credo U alakú kanapé extra széles fekvőfelülettel kényeztet és mivel fémszerkezetű az ágyfunkció, így a kellő stabilitás miatt sem kell aggódnia. A pótlap alap esetben szürke színű kárpitozást kap. A garnitúra mindkét oldala ágyneműtartóval felszerelt, így a takarók, párnák és ágyneműk nem foglalnak felesleges helyet a gardróbban.

Kanizsa Trend Credo ülőgarnitúra U formájú összeállításban, a maga 363x250x200 cm méretével a tágasabb nappalikat tölti meg élettel.

Az ár ágyfunkciót, fejtámla- és háttámla funkciót , ágyneműtartó és karfa funkció tartalmaz

Típus
“U” ülőgarnitúra
Irány
Jobbos
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
363 X 250 X X200
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Azonnal elvihető 1 db
Eredeti ár
809 900 Ft
Outlet ár
549 900 Ft