Avignon ülőgarnitúra
Kanizsa Trend ülőgarnitúra | Ágyazható | Relax funkciós | Fejtámla funkció

Ülőgarnitúra paraméterei:

Avignon ülőgarnitúra (Kanizsa Trend): Prémium kategóriás, rendkívül sokoldalú bútor, mellyel egy kis luxust csempészhet otthonába. Megannyi praktikus funkció közül válogathat, hogy tökéletes kényelemben tölthesse a mindennapokat családjával és barátaival.

Ülőfelületét rugós tartószerelék és közepes keménységű habok, míg háttámláját rugalmas PUR hab teszi ellenállhatatlanul komfortossá. A racsnis szerkezetű fejtámlákat több fokozatban, egészen függőleges helyzetig lehet emelni, így kellően magas támasztékot nyújtanak. A kartámlák szintén fokozatosan állíthatók a megfelelő oldaltámasz érdekében.

Az ülőgarnitúra középső eleme ágyfunkcióval van felszerelve, ami a fémszerkezetnek köszönhetően rendkívül stabil fekvőfelületet képez. Az ágyfunkció alap esetben szürke színű kárpitot kap, de az ülőfelülettel azonos színű bevonattal is kérhető, így kinyitva még esztétikusabb látványt nyújt.

Az Avignon modell különlegessége, hogy akár 2 db motoros relax funkcióval is megrendelhető. A relax funkcióval ellátott változatban, az ülés szélén található egy rejtett gomb, amivel egyszerűen kinyitható és bezárható a lábtartó, valamint a háttámlát fekvő helyzetbe lehet ledönteni.

Szövet és valódi bőr kárpittal egyaránt választható, több mint százféle színárnyalatban. Egyik legkedveltebb az un. Softclean anyag, mely nem csak magas kopásállóságú, de rendkívül egyszerűen tisztítható a szövetszálakat fedő speciális bevonat révén. Gyakorlatilag egy nedves szivacs segítségével, szinte bármilyen szennyeződés letörölhető róla. Akkor sem kell kompromisszumot kötnie, ha egy elegáns bőr ülőgarnitúra lenne minden vágya, ehhez a legkiválóbb minőségű marhabőr kárpitok állnak rendelkezésre.

Mindezeken felül a lábazat is igény szerint variálható. Aki a természetes anyagok híve, az keményfából készült lábakból válogathat, míg a modern stílusjegyek kedvelői krómozott fém lábakkal adhatnak modern megjelenést az ülőgarnitúrának.

Az elemek több méretben készülnek, így szinte bármely nappaliba ideális bútordarab lehet. Ráadásul az U alakú változaton kívül, sarokgarnitúra és 3+2+1 kanapé is rendelhető az Avignon modellből.
 

A kiírt ár csak az ágyfunkciót, karfa-, fejtámla funkciót tartalmazza, az ágyneműtartó és a motoros relax funkció felár ellenében rendelhető!

Típus: 
“U” ülőgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret: 
334
X 246
X 168
Huzat: 
Bőr + Szövet
Készlet: 
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Eredeti ár: 
884 900 Ft
Outlet ár: 
819 900 Ft-tól

Boogie U-form
“U” ülőgarnitúra
Kanizsa Trend Boogie U-form ülőgarnitúra: Modern formavilágú,rugós ülőfelületű, ágynak nyitható ülőgarnitúra igényesen tűzött kárpittal. Rendelhető jobbos és balos kivitelben egyaránt.  Válaszható számos különböző színű és típusú szövet, textilbőr, illetve Novalife bevonattal. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
529 900 Ft
Papenburg U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
329 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft
Barcelona U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
459 900 Ft
Outlet ár: 
359 900 Ft
Clancy U-form
“U” ülőgarnitúra
Clancy U-form ülőgarnitúra: Rendelhető ülőgarnitúra kínálatunk legújabb darabja! Ágynak nyitható ülőgarnitúra beépített, racsnis szerkezetű, több fokozatban állítható fejtámlával. Az ülőgarnitúra lábtartós eleme felnyitható ágyneműtartóval is rendelhető. Jobbos és balos kivitelben egyaránt elérhető! Választható textilbőr és szövet bevonattal, ill. ezek kombinációjával. Az ülőgarnitúra ára szövettípus szerint változik.
Termék ára: 
639 900 Ft
Norma U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
289 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft
Flower U-form
“U” ülőgarnitúra
Eredeti ár: 
299 900 Ft
Outlet ár: 
259 900 Ft