Ugrás a tartalomra

Zanzibar I. sarokgarnitúra

Sarokgarnitúra | Ágyazható ülőgarnitúra | Kanizsa Trend

Ülőgarnitúra paraméterei:

Zanzibar sarokgarnitúra (Kanizsa Trend – Sit&More): Felső kategóriás, rendkívül sokoldalú ülőgarnitúra, melyet gazdag felszereltség és magas komfortfokozat jellemez. Ülőfelületét hullámrugó + bonell rugó, valamint kellemesen puha habszivacs tesz igazán kényelmessé.

Egyik leghasznosabb funkció az előre húzható háttámla, amivel az ülőfelület mélységét lehet szabályozni. Alacsonyabb felhasználók számára rendkívül praktikus megoldás, hogy a magasságuknak megfelelő üléspozíciót tudják beállítani. A sarokgarnitúra ezen felül 3 db racsnis szerkezetű fejtámlával van felszerelve, amit több fokozatban lehet a megfelelő szögbe állítani, valamint a kartámlák is dönthetők a még kényelmesebb támasz érdekében.

Amennyiben nem áll rendelkezésre külön vendégszoba, egy ilyen ágyazható ülőgarnitúra jelentheti a tökéletes választást. Az ágyfunkció fémszerkezetű, mely a fekvőfelület stabilitásáról gondoskodik. Alap esetben szürke színű kárpitozást kap, de választható színazonos bevonóval is. A lábtartós elem rendelhető felnyíló ágyneműtartóval, így a plusz takaróknak és párnáknak sem kell mindig szem előtt lennie.

A Zanzibar sarokgarnitúra a legkiválóbb minőségű szövet kárpitokkal rendelhető, melyek között a SOFTCLEAN bevonó az egyik legnépszerűbb. Magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát a szövetszálak speciális felületi bevonatának köszönheti, melyről egy nedves törlőkendő segítségével, kárpittisztító használata nélkül, szinte bármilyen szennyeződés eltávolítható. Azok is megtalálhatják számításukat, akik valódi a bőr ülőgarnitúrákat kedvelik. A Zanzibar modell rendkívül ellenálló és nem utolsó sorban igazán esztétikus marhabőr kárpitokkal egyaránt megrendelhető.

Lábazata modern stílusjegyet tükröző matt és nikkel fekete, elegáns nikkel szatén típusok, illetve felár ellenében szánkótalp lábak közül választható.

A Zanzibar ülőgarnitúra kétféle sarok (290x180 cm és 275x230 cm), valamint ’U’ formájú összeállításban, jobbos és balos állásban rendelhető.

 

A kiírt ár csak az ágyfunkciót, fej-, kar-, háttámla funkciót tartalmazza, az ágyneműtartó felár ellenében rendelhető!

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
290 X 180
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Rendelhető
Zanzibar I. sarok (290x180 cm), szövet kárpittal: 504.900 Ft-tól
Zanzibar I. sarok (290x180 cm), valódi bőr kárpittal: 764.900 Ft-tól
Zanzibar II. sarok (275x230 cm), szövet kárpittal: 539.900 Ft-tól
Zanzibar II. sarok (275x230 cm), valódi bőr kárpittal: 829.900 Ft-tól
Termék ára
504 900 Ft-tól