Ugrás a tartalomra

Watch sarokgarnitúra

Sarokgarnitúra - Ágyazható ülőgarnitúra - Kanizsa Trend

Ülőgarnitúra paraméterei:

Watch sarokgarnitúra (Kanizsa Trend - Sit&More): Modern, fiatalos és funkciógazdag sarokgarnitúra, melyen maximális kényelemben töltheti mindennapjait. Ülőfelületét hullámrugó és közepes keménységű habok kombinációjával tették lenyűgözően kényelmessé. Stabilitásáról megerősített vázszerkezet és krómozott fekvőhenger lábak gondoskodnak.

3 db állítható fejtámlája racsnis szerkezetű, fokozatosan megdönthető a tökéletes támaszték érdekében. Ágyazható ülőgarnitúra, így alkalomadtán esténként is kényelmesen megpihenhet a nappaliban. A takarók és párnák egyszerűbb tárolása érdekében, felnyíló ágyneműtartóval is felszerelhető az ülőgarnitúra.

Bevonó anyaga közel kétszáz féle szövet és textilbőr kárpitból választható, hogy a sarokgarnitúra egyedi megjelenésével uralni tudja a nappalit. Az alsó és felső rész színe tetszés szerint kombinálható. Egyik legnépszerűbb az un. Softclean szövet, melyről egy nedves törlőkendő segítségével eltávolítható bármilyen szennyeződés. Amennyiben még különlegesebb bútordarabra vágyik, a legkiválóbb minőségű valódi bőr kárpitokkal is megrendelheti a sarokgarnitúrát.

A Watch ülőgarnitúra kétféle sarok (270x175 cm, 270x218 cm) és U-form összeállításban is elérhető. 

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret
270 X 175
Huzat
Textílbőr + Szövet
Készlet
Rendelhető
A sarokgarnitúra ára a kárpit típusa és funkciók szerint változik
Szövet kárpittal: 369.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 619.900 Ft-tól
Termék ára
369 900 Ft-tól