Ugrás a tartalomra

Verona sarokgarnitúra

Sarokgarnitúra | Ágyazható ülőgarnitúra | Kanizsa Trend

Ülőgarnitúra paraméterei:

Verona sarokgarnitúra (Andante by Kanizsa Trend): Modern felszereltségű ülőgarnitúra, melynek finoman ívelt vonalai adnak stílusosan elegáns megjelenést. A hullámrugós tartószereléken nyugvó, bonellt tartalmazó habkazettás ülésszerkezet kellemes lágyságot, mindemellett ideális tartást nyújt, míg az 5 db állítható dőlésszögű fejtámla kellően magas és igazán komfortos támasztékot biztosít.

A nappali központi eleme, ami a mindennapok kényelmét szolgálja, egyben funkcionális bútordarabja otthonának. Amennyiben több napra fogad vendégeket, egy ilyen ágyazható ülőgarnitúra jelentheti a tökéletes megoldást. A fémszerkezetű ágyfunkció kellően stabil, melyen két fő pihenhet meg kényelmesen. A fekvőlap alapvetően szürke színű szövettel van bevonva, de ízlés szerint az ülőfelülettel megegyező kárpitozással is kérhető a még esztétikusabb megjelenés érdekében.

A Verona sarokgarnitúra szövet és valódi bőr kárpittal egyaránt választható, közel kétszázféle színárnyalatban. Egyik legkedveltebb az un. Softclean bevonó, mely nem csak magas kopásállóságú, de rendkívül egyszerűen tisztítható a szövetszálakat fedő speciális bevonat révén. Egy nedves szivacs segítségével, szinte bármilyen szennyeződés letörölhető a Softclean anyagokról. Akkor sem kell kompromisszumot kötnie, ha egy elegáns és strapabíró valódi bőr ülőgarnitúra lenne minden vágya, ehhez a legkiválóbb minőségű marhabőr kárpitok állnak rendelkezésre.

A Verona modellből kétféle méretű sarokkanapé (290x240 cm és 295x180 cm), U alakú változat, valamint 3-as és 2-es kanapé is rendelhető.

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret
290 X 240
Huzat
Bőr + Szövet
Készlet
Rendelhető
Az ár szövet- és bőrtípus, valamint összeállítás szerint változik
Verona sarok, szövet kárpittal: 609.900 Ft-tól
Verona sarok, valódi bőr kárpittal: 859.900 Ft-tól
Eredeti ár
609 900 Ft
Outlet ár
569 900 Ft