Verona sarokgarnitúra
Sarokgarnitúra | Ágyazható ülőgarnitúra | Kanizsa Trend
Verona sarokgarnitúra Kanizsa Trend
  • Verona sarokgarnitúra Kanizsa Trend
  • Verona sarokgarnitúra - Ágyazható ülőgarnitúra
  • Verona sarokgarnitúra Andante
  • Verona sarokgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Verona sarokgarnitúra (Andante by Kanizsa Trend): Modern felszereltségű ülőgarnitúra, melynek finoman ívelt vonalai adnak stílusosan elegáns megjelenést. A hullámrugós tartószereléken nyugvó, bonellt tartalmazó habkazettás ülésszerkezet kellemes lágyságot, mindemellett ideális tartást nyújt, míg az 5 db állítható dőlésszögű fejtámla kellően magas és igazán komfortos támasztékot biztosít.

A nappali központi eleme, ami a mindennapok kényelmét szolgálja, egyben funkcionális bútordarabja otthonának. Amennyiben több napra fogad vendégeket, egy ilyen ágyazható ülőgarnitúra jelentheti a tökéletes megoldást. A fémszerkezetű ágyfunkció kellően stabil, melyen két fő pihenhet meg kényelmesen. A fekvőlap alapvetően szürke színű szövettel van bevonva, de ízlés szerint az ülőfelülettel megegyező kárpitozással is kérhető a még esztétikusabb megjelenés érdekében.

A Verona sarokgarnitúra szövet és valódi bőr kárpittal egyaránt választható, közel kétszázféle színárnyalatban. Egyik legkedveltebb az un. Softclean bevonó, mely nem csak magas kopásállóságú, de rendkívül egyszerűen tisztítható a szövetszálakat fedő speciális bevonat révén. Egy nedves szivacs segítségével, szinte bármilyen szennyeződés letörölhető a Softclean anyagokról. Akkor sem kell kompromisszumot kötnie, ha egy elegáns és strapabíró valódi bőr ülőgarnitúra lenne minden vágya, ehhez a legkiválóbb minőségű marhabőr kárpitok állnak rendelkezésre.

A Verona modellből kétféle méretű sarokkanapé (290x240 cm és 295x180 cm), U alakú változat, valamint 3-as és 2-es kanapé is rendelhető.

Típus: 
Sarokgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret: 
290
X 240
Huzat: 
Bőr + Szövet
Készlet: 
Rendelhető
Az ár szövet- és bőrtípus, valamint összeállítás szerint változik
Verona sarok, szövet kárpittal: 609.900 Ft-tól
Verona sarok, valódi bőr kárpittal: 859.900 Ft-tól
Eredeti ár: 
609 900 Ft
Outlet ár: 
569 900 Ft-tól

Costello sarok
Sarokgarnitúra
Termék ára: 
454 900 Ft
Pale II. sarok
Sarokgarnitúra
Pale ülőgarnitúra (Kanizsa Trend): ágyazható sarokgarnitúra, rugós ülőfelülettel, 5 db fokozatosan dönthető fejtámlával.
Termék ára: 
469 900 Ft
Las Palmas sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Sit&More | Las Palmas ülőgarnitúra
Termék ára: 
509 900 Ft
Watch I. sarok
Sarokgarnitúra
Watch kanapé - ágyazható ülőgarnitúra, fejtámla funkció Kanizsa Trend - Sit&More
Termék ára: 
369 900 Ft
Harrier sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Andante | Harrier sarok ülőgarnitúra: Variálható irányú, felső kategóriás ülőgarnitúra 1x motorosan nyíló és 1x manuális relax funkcióval. Az ülőgarnitúra anyaga magas kopásállóságú, vízlepergető hatású, barna színű szövet.
Termék ára: 
804 900 Ft
Saracen sarok
Sarokgarnitúra
Eredeti ár: 
259 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft