Ugrás a tartalomra

Tonga I. sarokgarnitúra

Andante by Kanizsa Trend

Ülőgarnitúra paraméterei:

Tonga sarokgarnitúra (Kanizsa Trend – Andante): Modern formavilágú, gazdag felszereltségű, kimagasló színvonalú ülőgarnitúra. Minden, amit elvárhatunk egy tökéletes nappali bútortól. Ülőfelületét hullám- és bonellrugó párosa, valamint közepesen puha üléshabok teszik ellenállhatatlanul kényelmessé. A háttámla magasságát fejtámlákkal* növelhetjük meg, így még komfortosabb megtámasztást érhetünk el. 2 db fokozatosan állítható karfája megfelelő oldaltartást nyújt. 2 db háttámlája előre húzható, amivel az ülőfelület mélységét - a különböző magasságú családtagok és vendégeink - igény szerint beállíthatják, így mindenki megtalálhatja a maga számára ideális üléspozíciót. 

Ágyazható ülőgarnitúra, melyet kényelmünk maximális kiszolgálására terveztek legyen nappal, vagy éjszaka. Az ágyfunkció könnyedén kinyitható, rendkívül stabil, fémszerkezetű. Két főnek bőséges helyet biztosít a nyugodt pihenéshez, de a családi filmezések alkalmával, akár lábtartóként is kihasználhatjuk ezt az extra felületet. A pótlap alap esetben világos kárpitozást kap, azonban színazonos bevonó* választásával homogénebb, még esztétikusabb megjelenést érhetünk el. 

Praktikus tárolókból nem lehet elég, éppen ezért ágyneműtartóval* is megrendelheti az ülőgarnitúrát. Az ágyneműtartó felnyitását rugó segíti, amiben a vendégeknek szánt takarók, párnák és egyéb felesleges holmik egyszerűen elrejthetők.

Kárpitozása közel kétszáz féle kiváló minőségű szövet- és valódi bőr kárpitból választható. Textilek közül egyik legnépszerűbb az un. SOFTCLEAN bevonó, mely magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát a szövetszálak speciális felületi bevonatának köszönheti. A Softclean anyagról a legtöbb szennyeződés egy nedves szivacs segítségével eltávolítható, így a mindennapi intenzív használat mellett jó döntésnek bizonyulhat. Egyre többen a természetességre és időtállóságra helyezik a hangsúlyt, számukra jó szívvel ajánlunk prémium minőségű marhabőr kárpitokat. 

Modern, fém lábazata szintén egyénileg választható matt fekete, nikkel szatén és nikkel fekete színekben. Masszív, mégis légiesen könnyed megjelenést sugároznak a szánkótalp lábak*, melyet felár ellenében kérhetünk.

A Tonga sarokgarnitúra több méretben (312x173 cm és 285x225 cm), valamint U-form összeállításban is rendelhető.

*Az ár ágyfunkciót és háttámla funkciót tartalmaz. Ágyneműtartó, fejtámla, színazonos pótlap és egyéb kiegészítők felár ellenében rendelhetők.
 

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
312 X 173
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Tonga I. sarok, szövet kárpittal: 479.900 Ft-tól
Tonga I. sarok, valódi bőr kárpittal: 729.900 Ft-tól
Termék ára
479 900 Ft-tól