Ugrás a tartalomra

Tallin I.

ágyazható ülőgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Tallin I. ülőgarnitúra (Kanizsa Trend - Sit&More): elegáns vonalvezetésű, funkciógazdag sarokgarnitúra, melyen a legnagyobb kényelemben töltheti idejét családjával, barátaival. Ülőfelületét hullámrugó és közepes keménységű habok kombinációja teszi igazán komfortossá.

Az ágyfunkciónak köszönhetően, akár az egész estét eltöltheti a sarokkanapén. A takarók és párnák egyszerűbb tárolása érdekében, ágyneműtartóval is felszerelhető az ülőgarnitúra. Fejtámlákkal kiegészítve még tökéletesebb, kiváló tartást biztosító bútordarabot kapunk. A fejtámlák kivehetők és tetszés szerint beilleszthetők bármelyik háttámla mögé.

Bevonó anyaga közel kétszáz féle szövet és textilbőr kárpitból választható, így teljesen egyedi megjelenést kölcsönözhet a sarokgarnitúrának. Az alsó és felső rész színe ízlés szerint kombinálható. Egyik legnépszerűbb az un. Softclean szövet, melyről egy nedves törlőkendő segítségével eltávolítható bármilyen szennyeződés. Amennyiben még különlegesebb bútordarabra vágyik, a legkiválóbb minőségű longlife bőr kárpitokkal is megrendelheti a sarokgarnitúrát.

A lábazat alap esetben fém, ami matt fekete, fényes fekete és nikkel szatén színekben választható. Fa lábbal is rendelhető fehér, antik fehér, natúr, tölgy és antik fekete színekben.

Széles elemválasztékának köszönhetően többféle sarok változatban és U-form összeállításban is rendelhető az ülőgarnitúra. 

Az ár csak az ágyfunkciót tartalmazza, az ágyneműtartót és a fejtámlákat külön felárért rendelhetőek

 

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret
245 X 164
Készlet
Rendelhető
Termék ára
339 000 Ft-tól