Ugrás a tartalomra

Tallin II. ülőgarnitúra

Ágyazható ülőgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Tallin II. ülőgarnitúra (Kanizsa Trend - Sit&More): elegáns vonalvezetésű, funkciógazdag sarokgarnitúra, melyen a legnagyobb kényelemben töltheti idejét családjával, barátaival. Ülőfelületét hullámrugó és közepes keménységű habok kombinációja teszi igazán komfortossá.

Az ágyfunkciónak köszönhetően, akár az egész estét eltöltheti a sarokkanapén. A takarók és párnák egyszerűbb tárolása érdekében, ágyneműtartóval is felszerelhető az ülőgarnitúra. Fejtámlákkal kiegészítve még tökéletesebb, kiváló tartást biztosító bútordarabot kapunk. A fejtámlák kivehetők és tetszés szerint beilleszthetők bármelyik háttámla mögé.

Bevonó anyaga közel kétszáz féle szövet és textilbőr kárpitból választható, így teljesen egyedi megjelenést kölcsönözhet a sarokgarnitúrának. Az alsó és felső rész színe ízlés szerint kombinálható. Egyik legnépszerűbb az un. Softclean szövet, melyről egy nedves törlőkendő segítségével eltávolítható bármilyen szennyeződés. Amennyiben még különlegesebb bútordarabra vágyik, a legkiválóbb minőségű longlife bőr kárpitokkal is megrendelheti a sarokgarnitúrát.

A lábazat alap esetben fém, ami matt fekete, fényes fekete és nikkel szatén színekben választható. Fa lábbal is rendelhető fehér, antik fehér, natúr, tölgy és antik fekete színekben.

Széles elemválasztékának köszönhetően többféle sarok változatban és U-form összeállításban is rendelhető az ülőgarnitúra. 

Az ár csak az ágyfunkciót tartalmazza, az ágyneműtartót és a fejtámlákat külön felárért rendelhetőek

 

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
240 X 212
Huzat
Bőr + Szövet
Készlet
Rendelhető
Az ár szövet- és bőrkategóriák, ill. választott funkciók szerint változik
Szövet kárpittal: 394.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 574.900 Ft-tól
Termék ára
394 900 Ft-tól