Tallin II. ülőgarnitúra
Ágyazható ülőgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Tallin II. ülőgarnitúra (Kanizsa Trend - Sit&More): elegáns vonalvezetésű, funkciógazdag sarokgarnitúra, melyen a legnagyobb kényelemben töltheti idejét családjával, barátaival. Ülőfelületét hullámrugó és közepes keménységű habok kombinációja teszi igazán komfortossá.

Az ágyfunkciónak köszönhetően, akár az egész estét eltöltheti a sarokkanapén. A takarók és párnák egyszerűbb tárolása érdekében, ágyneműtartóval is felszerelhető az ülőgarnitúra. Fejtámlákkal kiegészítve még tökéletesebb, kiváló tartást biztosító bútordarabot kapunk. A fejtámlák kivehetők és tetszés szerint beilleszthetők bármelyik háttámla mögé.

Bevonó anyaga közel kétszáz féle szövet és textilbőr kárpitból választható, így teljesen egyedi megjelenést kölcsönözhet a sarokgarnitúrának. Az alsó és felső rész színe ízlés szerint kombinálható. Egyik legnépszerűbb az un. Softclean szövet, melyről egy nedves törlőkendő segítségével eltávolítható bármilyen szennyeződés. Amennyiben még különlegesebb bútordarabra vágyik, a legkiválóbb minőségű longlife bőr kárpitokkal is megrendelheti a sarokgarnitúrát.

A lábazat alap esetben fém, ami matt fekete, fényes fekete és nikkel szatén színekben választható. Fa lábbal is rendelhető fehér, antik fehér, natúr, tölgy és antik fekete színekben.

Széles elemválasztékának köszönhetően többféle sarok változatban és U-form összeállításban is rendelhető az ülőgarnitúra. 

Az ár csak az ágyfunkciót tartalmazza, az ágyneműtartót és a fejtámlákat külön felárért rendelhetőek

 

Típus: 
Sarokgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret: 
240
X 212
Huzat: 
Bőr + Szövet
Készlet: 
Rendelhető
Az ár szövet- és bőrkategóriák, ill. választott funkciók szerint változik
Szövet kárpittal: 394.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 574.900 Ft-tól
Termék ára: 
394 900 Ft-tól

Costello sarok
Sarokgarnitúra
Termék ára: 
454 900 Ft
Pale II. sarok
Sarokgarnitúra
Pale ülőgarnitúra (Kanizsa Trend): ágyazható sarokgarnitúra, rugós ülőfelülettel, 5 db fokozatosan dönthető fejtámlával.
Termék ára: 
469 900 Ft
Las Palmas sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Sit&More | Las Palmas ülőgarnitúra
Termék ára: 
509 900 Ft
Watch I. sarok
Sarokgarnitúra
Watch kanapé - ágyazható ülőgarnitúra, fejtámla funkció Kanizsa Trend - Sit&More
Termék ára: 
369 900 Ft
Harrier sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Andante | Harrier sarok ülőgarnitúra: Variálható irányú, felső kategóriás ülőgarnitúra 1x motorosan nyíló és 1x manuális relax funkcióval. Az ülőgarnitúra anyaga magas kopásállóságú, vízlepergető hatású, barna színű szövet.
Termék ára: 
804 900 Ft
Saracen sarok
Sarokgarnitúra
Eredeti ár: 
259 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft