Ugrás a tartalomra

Vibrato I. sarokgarnitúra

Andante by Kanizsa Trend ülőgarnitúrák

Ülőgarnitúra paraméterei:

Andante by Kanizsa Trend - Vibrato sarokgarnitúra: Modern formavilágú ülőgarnitúra, melyen családjával és barátaival maximális kényelemben töltheti a mindennapokat. A közepes keménységű üléshabokat hullámrugó támasztja alá, mely kellemesen puha érzetet nyújt, mégis ideális tartást biztosít. 3 db racsnis szerkezetű fejtámla tökéletes támasztékot ad, dőlésszöge fokozatosan állítható.

Ágyazható sarokgarnitúra, ami praktikus megoldás, ha több éjszakára maradnának vendégei. Az ágyfunkció fémszerkezetű, így megfelelő a stabilitása két fő részére is. A fekvőlap alapvetően szürke színű szövettel van bevonva, de igény szerint az ülőfelülettel azonos színű kárpitozással is kérhető. Érdemes a lábtartós elemet felnyíló ágyneműtartóval megrendelni, hogy a paplanok, párnák és egyéb holmik tárolásával se kelljen bajlódnia.  

Közel kétszázféle kiváló minőségű szövet áll rendelkezésre, hogy egyedi megjelenésű, mégis a nappali többi elemével harmonizáló külsőt kapjon az ülőgarnitúra. Az alsó és a felső rész anyaga igény szerint kombinálható, de egyszínű kárpittal is jól mutat. Magas kopásállósága és egyszerű kezelhetősége végett az un. Softclean szövetet választják a legtöbben. A szövetszálakat fedő speciális bevonatnak köszönhetően, egy nedves törlőkendő segítségével gyakorlatilag bármilyen szennyeződés eltávolítható a bútorról. Amennyiben a természetes és kiemelkedően tartós anyagok híve, számos különböző színű, prémium minőségű marhabőr kárpittal is megrendelheti a Vibrato modellt.  

Kétféle méretű sarokgarnitúra (270x175 cm és 270x225 cm), valamint U-form változat (335x225x175 cm) egyaránt rendelhető a Vibrato-ból.

Az ár csak az ágyfunkciót és a fejtámla funkciót tartalmazza, az ágyneműtartó felár ellenében rendelhető!

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
270 X 175
Huzat
Bőr + Szövet
Készlet
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Vibrato I. (270x175 cm) - Szövet kárpittal: 419.900 Ft-tól
Vibrato I. (270x175 cm) - Valódi bőr kárpittal: 679.900 Ft-tól
Vibrato II. (270x225 cm) - Szövet kárpittal: 474.900 Ft-tól
Vibrato II. (270x225 cm) - Valódi bőr kárpittal: 789.900 Ft-tól
Termék ára
419 900 Ft-tól