Ugrás a tartalomra

Watch II. sarokgarnitúra

Kanizsa Trend ülőgarnitúrák

Ülőgarnitúra paraméterei:

Kanizsa Trend Watch sarokgarnitúra: Modern formavilágának és a mindennapokban jól kihasználható, praktikus felszereltségének köszönheti népszerűségét ez a nagyszerű ülőgarnitúra. Közepesen kemény üléshabok és a hullámrugós tartószerelék gondoskodik az ideális tartásról és a maximális kényelemről. 3 db racsnis szerkezetű, fokozatosan állítható fejtámlája egészen függőleges helyzetig emelhető, hogy kellően magas, komfortos támasztékot nyújtson.

Ágyazható sarokgarnitúra, mely kiváló szolgálatot tehet, ha barátait több napra szeretné elszállásolni. Az ágyfunkció fémszerkezetű, kellően stabil és strapabíró, így akár ketten is megpihenhetnek rajta. Alap esetben szürke színű szövettel van bevonva, de igény szerint színazonos kárpitozással is kérhető. A vendégeknek szánt takarók és párnák tárolásához bőven jut hely, amennyiben felnyíló ágyneműtartóval rendeli meg az ülőgarnitúrát.

Kárpitozása közel kétszáz féle kiváló minőségű szövetből választható, így színében tökéletesen harmonizálni fog a nappaliban lévő többi bútorral és kiegészítőkkel. Az alsó és felső rész anyaga igény szerint kombinálható, de a homogénebb, elegáns megjelenés érdekében egyféle kárpittal is rendelhető. Egyik legkedveltebb az un. Softclean szövet, mely magas kopásállóságú és egyszerűen kezelhető, tulajdonképpen egy nedves törlőkendő segítségével eltávolítható róla bármilyen szennyeződés. Amennyiben még különlegesebb és időtálló bútorra vágyik, úgy számos különböző színű valódi bőr kárpittal is megrendelheti a Watch sarokgarnitúrát.

A Watch sarok kétféle méretben elérhető (270x175 cm, 270x218 cm), valamint U-form összeállításban is megrendelhető.

Az ár ágyfunkciót és fejtámla funkciót tartalmaz, egyéb extrák (pl. színazonos ágyfunkció, ágyneműtartó) felár ellenében rendelhetők!

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
270 X 218
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Watch II. sarok (270x218 cm) - Szövet kárpittal: 419.900 Ft-tól
Watch II. sarok (270x218 cm) - Valódi bőr kárpittal: 689.900 Ft-tól
Watch I. sarok (270x175 cm) - Szövet kárpittal: 369.900 Ft-tól
Watch I. sarok (270x175 cm) - Valódi bőr kárpittal: 619.900 Ft-tól
Termék ára
419 900 Ft-tól