Ugrás a tartalomra

Las Palmas sarok

Ágyazható sarokgarnitúra | Ágyneműtartós | Fejtámla- és karfa funkció | Állítható háttámla

Ülőgarnitúra paraméterei:

Las Palmas sarokgarnitúra (Kanizsa Trend – Sit&More)

Jól átgondolt, igényesen kidolgozott sarokgarnitúra, mely a modern stílus kedvelőinek számtalan praktikus funkcióval kecsegtet. Mondhatni, hogy a Santa Fe modell kistestvére. Gazdag felszereltségű és kiváló ár-érték arányú ülőgarnitúra a Kanizsa Trend jóvoltából. 

Ülésszerkezete normál keménységű habok és hullámrugó párosításával biztosítja a maximális kényelmet, míg háttámlájának gumiheveder adja kellemes rugalmasságát. Hengeres, krómozott fém lábai gondoskodnak a stabilitásról, mindemellett az ülőgarnitúra modern jegyeit is szépen kiemelik. 

A racsnis szerkezetű fejtámlákat és a karfákat is fokozatosan lehet a megfelelő szögbe állítani, hogy komfortos támasztékot adjon ülve és fekve egyaránt.

Ágyazható sarokgarnitúra, mely közel 150 cm széles, kényelmes fekvőfelülettel áll rendelkezésre, ha vendégeit több napra is szeretné marasztalni. A lábtartós elem felnyitható tárolót rejt, melyben bőségesen elférnek az ágyneműk, párnák és takarók.

Egyik legpraktikusabb funkciója az előre-hátra billenthető háttámlák. Ezzel az egyszerű megoldással megváltoztatható az ülőfelület mélysége, ami alacsonyabbak számára is lehetővé teszi az ideális üléspozíció beállítását. A Las Palmas sarokgarnitúra 3 db ilyen mozgatható háttámlával van felszerelve, melyhez 3 db gerincpárna is tartozik.

Az ülőgarnitúra egyedi megjelenéséhez több, mint százféle szövet és textilbőr kárpitból válogathat. Az ülőfelület és az alsó rész anyagát tetszőlegesen kombinálhatja, illetve ízlés szerint egyféle bevonóval is kérheti. Egyik legnépszerűbb típus az un. SOFT CLEAN kárpit, mely magas kopásállóságának és igazán egyszerű tisztíthatóságának köszönheti sikerét. Csupán egy nedves törlőkendő és víz segítségével lehet eltávolítani róla a szennyeződéseket. 

A sarokgarnitúra jobbos és balos állásban egyaránt megrendelhető. 

RAKTÁRON TÖBB SZÍNBEN, JOBBOS / BALOS KIVITELBEN

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret
300 X 180
Huzat
Textílbőr + Szövet
Készlet
Rendelhető
Raktáron több színben
A sarokgarnitúra ára szövetkategóriák szerint változik
Termék ára
509 900 Ft