Las Palmas sarok
Ágyazható sarokgarnitúra | Ágyneműtartós | Fejtámla- és karfa funkció | Állítható háttámla
Las Palmas Sarokgarnitúra Kanizsa Trend
  • Las Palmas Sarokgarnitúra Kanizsa Trend
  • Kanizsa Trend Las Palmas sarokgarnitúra
  • Sarokgarnitúra Kanizsa Trend Las Palmas
  • Sarokgarnitúra ágyneműtartós  Kanizsa Trend Las Palmas
  • Las Palmas sarokgarnitúra Kanizsa bútor
  • Ágyazható sarokgarnitúra Las Palmas

Ülőgarnitúra paraméterei:

Las Palmas sarokgarnitúra (Kanizsa Trend – Sit&More)

Jól átgondolt, igényesen kidolgozott sarokgarnitúra, mely a modern stílus kedvelőinek számtalan praktikus funkcióval kecsegtet. Mondhatni, hogy a Santa Fe modell kistestvére. Gazdag felszereltségű és kiváló ár-érték arányú ülőgarnitúra a Kanizsa Trend jóvoltából. 

Ülésszerkezete normál keménységű habok és hullámrugó párosításával biztosítja a maximális kényelmet, míg háttámlájának gumiheveder adja kellemes rugalmasságát. Hengeres, krómozott fém lábai gondoskodnak a stabilitásról, mindemellett az ülőgarnitúra modern jegyeit is szépen kiemelik. 

A racsnis szerkezetű fejtámlákat és a karfákat is fokozatosan lehet a megfelelő szögbe állítani, hogy komfortos támasztékot adjon ülve és fekve egyaránt.

Ágyazható sarokgarnitúra, mely közel 150 cm széles, kényelmes fekvőfelülettel áll rendelkezésre, ha vendégeit több napra is szeretné marasztalni. A lábtartós elem felnyitható tárolót rejt, melyben bőségesen elférnek az ágyneműk, párnák és takarók.

Egyik legpraktikusabb funkciója az előre-hátra billenthető háttámlák. Ezzel az egyszerű megoldással megváltoztatható az ülőfelület mélysége, ami alacsonyabbak számára is lehetővé teszi az ideális üléspozíció beállítását. A Las Palmas sarokgarnitúra 3 db ilyen mozgatható háttámlával van felszerelve, melyhez 3 db gerincpárna is tartozik.

Az ülőgarnitúra egyedi megjelenéséhez több, mint százféle szövet és textilbőr kárpitból válogathat. Az ülőfelület és az alsó rész anyagát tetszőlegesen kombinálhatja, illetve ízlés szerint egyféle bevonóval is kérheti. Egyik legnépszerűbb típus az un. SOFT CLEAN kárpit, mely magas kopásállóságának és igazán egyszerű tisztíthatóságának köszönheti sikerét. Csupán egy nedves törlőkendő és víz segítségével lehet eltávolítani róla a szennyeződéseket. 

A sarokgarnitúra jobbos és balos állásban egyaránt megrendelhető. 

RAKTÁRON TÖBB SZÍNBEN, JOBBOS / BALOS KIVITELBEN

Típus: 
Sarokgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret: 
300
X 180
Huzat: 
Textílbőr + Szövet
Készlet: 
Rendelhető
Raktáron több színben
A sarokgarnitúra ára szövetkategóriák szerint változik
Termék ára: 
509 900 Ft-tól

Costello sarok
Sarokgarnitúra
Termék ára: 
454 900 Ft
Pale II. sarok
Sarokgarnitúra
Pale ülőgarnitúra (Kanizsa Trend): ágyazható sarokgarnitúra, rugós ülőfelülettel, 5 db fokozatosan dönthető fejtámlával.
Termék ára: 
469 900 Ft
Las Palmas sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Sit&More | Las Palmas ülőgarnitúra
Termék ára: 
509 900 Ft
Watch I. sarok
Sarokgarnitúra
Watch kanapé - ágyazható ülőgarnitúra, fejtámla funkció Kanizsa Trend - Sit&More
Termék ára: 
369 900 Ft
Harrier sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Andante | Harrier sarok ülőgarnitúra: Variálható irányú, felső kategóriás ülőgarnitúra 1x motorosan nyíló és 1x manuális relax funkcióval. Az ülőgarnitúra anyaga magas kopásállóságú, vízlepergető hatású, barna színű szövet.
Termék ára: 
804 900 Ft
Saracen sarok
Sarokgarnitúra
Eredeti ár: 
259 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft