Ugrás a tartalomra

Credo I. sarokgarnitúra

Sarokgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Credo sarokgarnitúra (Kanizsa Trend – Sit&More): Rendkívül gazdag felszereltségű, kiemelkedő komfortú ülőgarnitúra. Hullámrugós ülőfelületét kellemesen puha, mégis tökéletes tartást biztosító habok teszik ellenállhatatlanul kényelmessé.

Talán egyik legpraktikusabb, a mindennapokban jól kihasználható funkció az előre húzható háttámla, amivel az ülőfelület mélységét lehet beállítani. Egy könnyed mozdulattal előre billenthető a háttámla, így alacsonyabb felhasználók is megfelelő üléspozíciót tudnak felvenni.

3 db racsnis szerkezetű fejtámlával van felszerelve, amit több fokozatban lehet az ideális szögbe állítani, valamint a kartámlák is dönthetők a még komfortosabb támaszték érdekében.

Ágyazható sarokgarnitúra, melynek extra széles fekvőfelületén a legnagyobb kényelemben töltheti az egész éjszakát. A fémszerkezetű ágyfunkció kellően stabil és strapabíró.  Amennyiben a vendégeknek szánt takarókat is szeretné egyszerűen eltárolni,akkor  lábtartós elem felnyíló ágyneműtartójával megteheti.

 Egyik legnépszerűbb az un. SOFTCLEAN bevonó, mely magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát a szövetszálak speciális felületi bevonatának köszönheti, amiről egy nedves törlőkendő segítségével, kárpittisztító használata nélkül, szinte bármilyen szennyeződés eltávolítható. 

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Jobbos
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
300 X 200
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Azonnal elvihető 1 db
Eredeti ár
589 000 Ft
Outlet ár
399 900 Ft