Credo I. sarokgarnitúra
Sarokgarnitúra
Sarokgarnitúra Credo Kanizsa Trend
  • Sarokgarnitúra Credo Kanizsa Trend
  • Sarokgarnitúra Credo Kanizsa Trend ágyazható ülőgarnitúra
  • Sarokgarnitúra Kanizsa Trend Credo
  • Kanizsa Trend Credo ülőgarnitúra
  • Kanizsa Trend Credo Sarokgarnitúra
  • Kanizsa Trend Credo Ágyazható Sarokgarnitúra
  • Kanizsa Trend Credo ágyazható ágyneműtartós sarokgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Credo sarokgarnitúra (Kanizsa Trend – Sit&More): Rendkívül gazdag felszereltségű, kiemelkedő komfortú ülőgarnitúra. Hullámrugós ülőfelületét kellemesen puha, mégis tökéletes tartást biztosító habok teszik ellenállhatatlanul kényelmessé.

Talán egyik legpraktikusabb, a mindennapokban jól kihasználható funkció az előre húzható háttámla, amivel az ülőfelület mélységét lehet beállítani. Egy könnyed mozdulattal előre billenthető a háttámla, így alacsonyabb felhasználók is megfelelő üléspozíciót tudnak felvenni.

3 db racsnis szerkezetű fejtámlával van felszerelve, amit több fokozatban lehet az ideális szögbe állítani, valamint a kartámlák is dönthetők a még komfortosabb támaszték érdekében.

Ágyazható sarokgarnitúra, melynek extra széles fekvőfelületén a legnagyobb kényelemben töltheti az egész éjszakát. A fémszerkezetű ágyfunkció kellően stabil és strapabíró. Alap esetben szürke színű kárpitozást kap, de választható színazonos bevonóval is. Amennyiben a vendégeknek szánt takarókat is szeretné egyszerűen eltárolni, úgy a lábtartós elemet megrendelheti felnyíló ágyneműtartóval.

A Credo ülőgarnitúra a legkiválóbb minőségű szövet kárpitokkal rendelhető. A korpusz és a felső rész színe igény szerint kombinálható. Egyik legnépszerűbb az un. SOFTCLEAN bevonó, mely magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát a szövetszálak speciális felületi bevonatának köszönheti, amiről egy nedves törlőkendő segítségével, kárpittisztító használata nélkül, szinte bármilyen szennyeződés eltávolítható. Azok is megtalálhatják számításukat, akik valódi bőr ülőgarnitúrát keresnek, mivel a Credo modell időtálló Longlife bőr kárpitokkal is megrendelhető.

A Credo sarokgarnitúra kétféle méretben (300x200 cm és 285x250 cm), valamint U-form (363x250x200 cm) összeállításban, jobbos és balos kivitelben egyaránt megrendelhető.

 

A kiírt ár csak az ágyfunkciót, a fejtámla-, karfa-, háttámla funkciót tartalmazza, az ágyneműtartó külön felárért rendelhető!

 

 

Típus: 
Sarokgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret: 
300
X 200
Huzat: 
Szövet ülőgarnitúra
Készlet: 
Rendelhető
Az ülőgarnitúra ára szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Termék ára: 
499 900 Ft-tól

Costello sarok
Sarokgarnitúra
Termék ára: 
454 900 Ft
Pale II. sarok
Sarokgarnitúra
Pale ülőgarnitúra (Kanizsa Trend): ágyazható sarokgarnitúra, rugós ülőfelülettel, 5 db fokozatosan dönthető fejtámlával.
Termék ára: 
469 900 Ft
Las Palmas sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Sit&More | Las Palmas ülőgarnitúra
Termék ára: 
509 900 Ft
Watch I. sarok
Sarokgarnitúra
Watch kanapé - ágyazható ülőgarnitúra, fejtámla funkció Kanizsa Trend - Sit&More
Termék ára: 
369 900 Ft
Polaris II. sarok
Sarokgarnitúra
Polaris ülőgarnitúra: Lágy komfortú, rugós ülőfelületű, ágyazható ülőgarnitúra, 5 db integrált, fokozatosan állítható fejtámlával. Rendelhető jobbos és balos kivitelben.  Választható textilbőr, szövet, illetve - vízzel tisztítható, kiemelkedően magas kopásállóságú - Amade bevonattal, ill. ezek tetszőleges kombinációjával. A sarokgarnitúra ára szövet típusok szerint változik.  Standard rendelési idő: 4-6 hét
Termék ára: 
469 900 Ft
Harrier sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Andante | Harrier sarok ülőgarnitúra: Variálható irányú, felső kategóriás ülőgarnitúra 1x motorosan nyíló és 1x manuális relax funkcióval. Az ülőgarnitúra anyaga magas kopásállóságú, vízlepergető hatású, barna színű szövet.
Termék ára: 
804 900 Ft