Ugrás a tartalomra

Clancy sarokgarnitúra

Kanizsa Trend ülőgarnitúrák

Ülőgarnitúra paraméterei:

Clancy sarokgarnitúra (Kanizsa Trend - Sit&More): Letisztult formavilágú ülőgarnitúra, melynek kecsesen ívelt vonalakkal kölcsönöztek modern eleganciát. Hullámrugós ülőfelületét normál keménységű és nagy pontrugalmasságú habanyagok kombinálásával tették ellenállhatatlanul kényelmessé. Lágyabb habszerkezetű háttámlája kellemesen süppedős érzetet kelt, de egyben kiváló tartást biztosít. A még tökéletesebb megtámasztás és maximális komfort érdekében racsnis szerkezetű fejtámlákkal van felszerelve, amit több fokozatban, egészen függőleges helyzetig lehet állítani.

Vendégek fogadásához is ideális bútordarab, kiváló szolgálatot tehet, ha nincs külön vendégszoba. A Clancy sarokgarnitúra rendkívül stabil, fémszerkezetű ágyfunkcióval rendelkezik, melyen egyszerre ketten is megpihenhetnek éjszakára. A mindennapokban akár lábtartóként is használható az ágyfunkció, ami kinyitva tökéletes pihenőfelületet biztosít a családi filmezésekhez. A fekvőlap alap esetben világos krémszínű, de a még esztétikusabb megjelenés érdekében színazonos kárpitozással is választható. A lábtartós elem rendelhető felnyíló ágyneműtartóval, így a takarók, párnák és egyéb felesleges, elrejteni kívánt holmik tárolását könnyedén megoldhatja.

A bőséges kárpitválasztéknak köszönhetően teljesen egyedi külsőt kölcsönözhet az ülőgarnitúrának. Korpuszának és ülőfelületének színe tetszőlegesen kombinálható, illetve ízlés szerint egyféle kárpittal is kérhető. Kedvező tulajdonságainak köszönhetően az un. SOFT CLEAN anyag mellett döntenek talán a legtöbben. A Soft Clean kárpitok szövetszálai speciális bevonattal vannak ellátva, melyről egy nedves törlőkendő segítségével, kárpittisztító használata nélkül, gyakorlatilag bármilyen szennyeződés eltávolítható. Amennyiben még exkluzívabb és kifejezetten strapabíró valódi bőr ülőgarnitúra lenne minden vágya, számos kiváló minőségű és változatos színárnyalatú marhabőr kárpitból is válogathat.

A Clancy sarokgarnitúra rendelhető kétféle méretben (275x175 cm és 270x220 cm), valamint U-form (345x220x175) kivitelben, jobbos és balos állásban egyaránt.

 

A kiírt ár csak az ágyfunkciót és a fejtámla funkciót tartalmazza, az ágyneműtartó felár ellenében rendelhető.

 

 

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
275 X 175
Huzat
Bőr + Szövet
Készlet
Rendelhető
Az ülőgarnitúra ára választott kárpit és funkciók szerint változik
Clancy I. sarok (275x175 cm), szövet kárpittal: 439.900 Ft-tól
Clancy I. sarok (275x175 cm), valódi bőr kárpittal: 674.900 Ft-tól
Clancy II. sarok (270x220 cm), szövet kárpittal: 509.900 Ft-tól
Clancy II. sarok (270x220 cm), valódi bőr kárpittal: 769.900 Ft-tól
Termék ára
439 900 Ft-tól