Santa Fe II. sarokgarnitúra
Sarokgarnitúra - Kanizsa Trend ülőgarnitúrák
Sarokgarnitúra - Santa Fe ülőgarnitúra - Kanizsa Trend
  • Sarokgarnitúra - Santa Fe ülőgarnitúra - Kanizsa Trend
  • Kanizsa Trend Santa Fe ülőgarnitúra
  • Ágyazható ülőgarnitúra - Santa Fe sarokgarnitúra
  • Santa Fe sarokgarnitúra - prémium ülőgarnitúra
  • Sarokgarnitúra állítható háttámla funkció - Santa Fe
  • Ülőgarnitúra háttámla funkcióval - Santa Fe sarok
  • Santa Fe sarokgarnitúra Kanizsa Trend

Ülőgarnitúra paraméterei:

Santa Fe sarokgarnitúra (Kanizsa Trend): Prémium kategóriás sarokgarnitúra, mely kiemelkedő  kényelmének, gazdag felszereltségének és testreszabhatóságának köszönheti elsöprő sikerét. Bátran állíthatjuk, hogy a Kanizsa Trend ülőgarnitúrák zászlóshajója. Elemes felépítésének köszönhetően otthona adottságaihoz méretezheti, a választható funkciók sokasága és széles kárpitválasztéka pedig, lehetőséget teremt felhasználási szokásainak és egyéni ízlésének kiteljesítésére.

Ülőfelületét bonellrugós habszerkezetvagy boxspring rugósváltozatban is. Háttámláját PUR hab és rugalmas heveder teszi igazán komfortossá. A Santa Fe sarokgarnitúra számtalan praktikus elemmel felszerelhető, tovább fokozva az élményt, amit ez a sokoldalú ülőgarnitúra nyújt.

A racsnis szerkezetű fejtámlákat igény szerint lehet a megfelelő szögbe állítani, valamint karfája is fokozatosan dönthető a tökéletes támaszték érdekében.

Sokak által kedvelt funkció az előre-hátra billenthető háttámla, melyet előre húzva beállítható az ülőfelület mélysége, így az alacsonyabb felhasználók is komfortos üléspozíciót tudunak felvenni. A háttámlákat alap / hátsó állásba helyezve egészen mély ülőfelületet kapunk, amit kényelmes gerincpárnák ellensúlyoznak. A vesepárnákat minden esetben tartalmazza a sarokgarnitúra ára.

Ágyazható ülőgarnitúra, mely közel franciaágy szélességű, 150 cm-es fekvőfelülettel kényeztet. Az ágyfunkció stabilitását fém vasalat biztosítja és mivel az ülőfelülettel azonos színű kárpittal van bevonva, így esztétikájából sem veszít az ülőgarnitúra.

Az ottomános elem választható állítható háttámlákkal, vagy motoros relax funkcióval felszerelve! A relax funkcióval ellátott változatban, az ülés szélén található egy rejtett gomb, amivel egyszerűen kinyitható és bezárható a lábtartó. Nem csupán a lábtartó nyílik ki, de a háttámlát is ledöntheti és a fejtámlát is tetszőlegesen pozícionálhatja, így tökéletes kényelemben töltheti a pihenésre szánt időt. Amennyiben szüksége lenne extra tárolóhelyre, az ottomán ágyneműtartóval is kiegészíthető.

A sarokgarnitúra elemei több méretben készülnek, valamint karfa nélküli köztes üléssel is bővíthető, így szinte bármely nappaliba ideális bútordarab lehet. Az igaz, hogy terjedelmes felületeivel a nagyobb terek állnak jól ennek a modellnek.  

A Santa Fe ülőgarnitúra több, mint százféle színben, textilbőr és szövet kárpitokkal rendelhető, illetve az ülőfelület és a korpusz anyagát tetszőlegesen kombinálhatja. Ezek között a Kanizsa Trend által fejlesztett SOFTCLEAN bevonó az egyik legnépszerűbb választás. Magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát a szövetszálak speciális felületi bevonatának köszönheti, melyről egy nedves szivacs segítségével szinte bármilyen szennyeződés letörölhető. Akkor sem kell kompromisszumot kötnie, ha egy exkluzív bőr ülőgarnitúra lenne minden vágya, hiszen a Santa Fe modell a legkiválóbb minőségű Longlife bőr kárpitokkal is rendelhető.

Mindezeken felül, a sarokgarnitúra lábazata is tetszés szerint választható. Aki a természetes anyagok híve, annak fából készült natúr, tölgyszínű, fekete és dió színű lábak állnak rendelkezésre, míg a modern stílusjegyek kedvelői krómozott, hengeres fémlábakkal érhetik el a kívánt hatást.

A Santa Fe ülőgarnitúra sarok és U-form kialakításban, valamint jobbos és balos állásban egyaránt megrendelhető.
 

A kiírt ár csak az ágyfunkciót, karfa-, háttámla-, fejtámla funkciót, valamint a komfortmagasságot tartalmazza, az ágyneműtartó felár ellenében rendelhető!

Típus: 
Sarokgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret: 
323
X 242
Huzat: 
Szövet ülőgarnitúra
Készlet: 
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Eredeti ár: 
784 900 Ft
Outlet ár: 
739 900 Ft-tól

Costello sarok
Sarokgarnitúra
Termék ára: 
454 900 Ft
Pale II. sarok
Sarokgarnitúra
Pale ülőgarnitúra (Kanizsa Trend): ágyazható sarokgarnitúra, rugós ülőfelülettel, 5 db fokozatosan dönthető fejtámlával.
Termék ára: 
469 900 Ft
Las Palmas sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Sit&More | Las Palmas ülőgarnitúra
Termék ára: 
509 900 Ft
Watch I. sarok
Sarokgarnitúra
Watch kanapé - ágyazható ülőgarnitúra, fejtámla funkció Kanizsa Trend - Sit&More
Termék ára: 
369 900 Ft
Harrier sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Andante | Harrier sarok ülőgarnitúra: Variálható irányú, felső kategóriás ülőgarnitúra 1x motorosan nyíló és 1x manuális relax funkcióval. Az ülőgarnitúra anyaga magas kopásállóságú, vízlepergető hatású, barna színű szövet.
Termék ára: 
804 900 Ft
Saracen sarok
Sarokgarnitúra
Eredeti ár: 
259 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft