Ugrás a tartalomra

Santa Fe II. sarokgarnitúra

Sarokgarnitúra - Kanizsa Trend ülőgarnitúrák

Ülőgarnitúra paraméterei:

Santa Fe sarokgarnitúra (Kanizsa Trend): Prémium kategóriás sarokgarnitúra, mely kiemelkedő  kényelmének, gazdag felszereltségének és testreszabhatóságának köszönheti elsöprő sikerét. Bátran állíthatjuk, hogy a Kanizsa Trend ülőgarnitúrák zászlóshajója. Elemes felépítésének köszönhetően otthona adottságaihoz méretezheti, a választható funkciók sokasága és széles kárpitválasztéka pedig, lehetőséget teremt felhasználási szokásainak és egyéni ízlésének kiteljesítésére.

Ülőfelületét bonellrugós habszerkezetvagy boxspring rugósváltozatban is. Háttámláját PUR hab és rugalmas heveder teszi igazán komfortossá. A Santa Fe sarokgarnitúra számtalan praktikus elemmel felszerelhető, tovább fokozva az élményt, amit ez a sokoldalú ülőgarnitúra nyújt.

A racsnis szerkezetű fejtámlákat igény szerint lehet a megfelelő szögbe állítani, valamint karfája is fokozatosan dönthető a tökéletes támaszték érdekében.

Sokak által kedvelt funkció az előre-hátra billenthető háttámla, melyet előre húzva beállítható az ülőfelület mélysége, így az alacsonyabb felhasználók is komfortos üléspozíciót tudunak felvenni. A háttámlákat alap / hátsó állásba helyezve egészen mély ülőfelületet kapunk, amit kényelmes gerincpárnák ellensúlyoznak. A vesepárnákat minden esetben tartalmazza a sarokgarnitúra ára.

Ágyazható ülőgarnitúra, mely közel franciaágy szélességű, 150 cm-es fekvőfelülettel kényeztet. Az ágyfunkció stabilitását fém vasalat biztosítja és mivel az ülőfelülettel azonos színű kárpittal van bevonva, így esztétikájából sem veszít az ülőgarnitúra.

Az ottomános elem választható állítható háttámlákkal, vagy motoros relax funkcióval felszerelve! A relax funkcióval ellátott változatban, az ülés szélén található egy rejtett gomb, amivel egyszerűen kinyitható és bezárható a lábtartó. Nem csupán a lábtartó nyílik ki, de a háttámlát is ledöntheti és a fejtámlát is tetszőlegesen pozícionálhatja, így tökéletes kényelemben töltheti a pihenésre szánt időt. Amennyiben szüksége lenne extra tárolóhelyre, az ottomán ágyneműtartóval is kiegészíthető.

A sarokgarnitúra elemei több méretben készülnek, valamint karfa nélküli köztes üléssel is bővíthető, így szinte bármely nappaliba ideális bútordarab lehet. Az igaz, hogy terjedelmes felületeivel a nagyobb terek állnak jól ennek a modellnek.  

A Santa Fe ülőgarnitúra több, mint százféle színben, textilbőr és szövet kárpitokkal rendelhető, illetve az ülőfelület és a korpusz anyagát tetszőlegesen kombinálhatja. Ezek között a Kanizsa Trend által fejlesztett SOFTCLEAN bevonó az egyik legnépszerűbb választás. Magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát a szövetszálak speciális felületi bevonatának köszönheti, melyről egy nedves szivacs segítségével szinte bármilyen szennyeződés letörölhető. Akkor sem kell kompromisszumot kötnie, ha egy exkluzív bőr ülőgarnitúra lenne minden vágya, hiszen a Santa Fe modell a legkiválóbb minőségű Longlife bőr kárpitokkal is rendelhető.

Mindezeken felül, a sarokgarnitúra lábazata is tetszés szerint választható. Aki a természetes anyagok híve, annak fából készült natúr, tölgyszínű, fekete és dió színű lábak állnak rendelkezésre, míg a modern stílusjegyek kedvelői krómozott, hengeres fémlábakkal érhetik el a kívánt hatást.

A Santa Fe ülőgarnitúra sarok és U-form kialakításban, valamint jobbos és balos állásban egyaránt megrendelhető.
 

A kiírt ár csak az ágyfunkciót, karfa-, háttámla-, fejtámla funkciót, valamint a komfortmagasságot tartalmazza, az ágyneműtartó felár ellenében rendelhető!

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret
323 X 242
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Eredeti ár
784 900 Ft
Outlet ár
739 900 Ft