Ugrás a tartalomra

Santa Fe I. sarokgarnitúra

Sarokgarnitúra - Kanizsa Trend ülőgarnitúra - Andante

Ülőgarnitúra paraméterei:

Santa Fe sarokgarnitúra (Kanizsa Trend): Prémium kategóriás sarokkanapé, mely utánozhatatlan kényelmének, gazdag felszereltségének és testreszabhatóságának köszönheti elsöprő sikerét. 

Ülőfelületét bonellrugós habszerkezet vagy boxspring rugósváltozatban is. Háttámláját PUR hab és rugalmas heveder teszi igazán komfortossá. A Santa Fe sarokgarnitúra számtalan praktikus elemmel felszerelhető, tovább fokozva az élményt, amit ez a sokoldalú ülőgarnitúra nyújt.

 Karfái fokozatosan dönthetők a tökéletes támaszték érdekében. 3db deréktámasz párnával.

Sokak által kedvelt funkció az előre-hátra billenthető háttámla, melyet előre húzva beállítható az ülőfelület mélysége, így az alacsonyabb felhasználók is komfortos üléspozíciót tudunak felvenni. A háttámlákat alap / hátsó állásba helyezve egészen mély ülőfelületet kapunk, amit kényelmes gerincpárnák ellensúlyoznak. 

A Santa Fe sarokgarnitúra több, mint százféle színben, kiváló minőségű szövet kárpitokkal rendelhető, illetve az ülőfelület és a korpusz anyagát tetszőlegesen kombinálhatja. Ezek között az un. SOFTCLEAN bevonó az egyik legnépszerűbb választás. Magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát a szövetszálak speciális felületi bevonatának köszönheti, melyről egy nedves szivacs segítségével szinte bármilyen szennyeződés letörölhető. Akkor sem kell kompromisszumot kötnie, ha egy exkluzív bőr ülőgarnitúra lenne minden vágya, hiszen a Santa Fe modell a legkiválóbb minőségű Longlife bőr kárpitokkal is rendelhető.

Mindezeken felül lábazata is tetszés szerint választható. Aki a természetes anyagok híve, annak fából készült natúr, tölgyszínű, fekete és dió színű lábak állnak rendelkezésre, míg a modern stílusjegyek kedvelői krómozott, hengeres fémlábakkal érhetik el a kívánt hatást.

A Santa Fe modell sarok és U-form kialakításban, valamint jobbos és balos állásban egyaránt megrendelhető.
 

 

 

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Fix ülőgarnitúra
Méret
305 X 200
Huzat
Bőr + Szövet
Készlet
Rendelhető
Az ár szövettípus és választott funkciók szerint változik
Termék ára
499 900 Ft-tól