Santa Fe I. sarokgarnitúra
Sarokgarnitúra - Kanizsa Trend ülőgarnitúra - Andante
sarokgarnitúra
  • sarokgarnitúra
  • sarokgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Santa Fe sarokgarnitúra (Kanizsa Trend): Prémium kategóriás sarokkanapé, mely utánozhatatlan kényelmének, gazdag felszereltségének és testreszabhatóságának köszönheti elsöprő sikerét. 

Ülőfelületét bonellrugós habszerkezet vagy boxspring rugósváltozatban is. Háttámláját PUR hab és rugalmas heveder teszi igazán komfortossá. A Santa Fe sarokgarnitúra számtalan praktikus elemmel felszerelhető, tovább fokozva az élményt, amit ez a sokoldalú ülőgarnitúra nyújt.

 Karfái fokozatosan dönthetők a tökéletes támaszték érdekében. 3db deréktámasz párnával.

Sokak által kedvelt funkció az előre-hátra billenthető háttámla, melyet előre húzva beállítható az ülőfelület mélysége, így az alacsonyabb felhasználók is komfortos üléspozíciót tudunak felvenni. A háttámlákat alap / hátsó állásba helyezve egészen mély ülőfelületet kapunk, amit kényelmes gerincpárnák ellensúlyoznak. 

A Santa Fe sarokgarnitúra több, mint százféle színben, kiváló minőségű szövet kárpitokkal rendelhető, illetve az ülőfelület és a korpusz anyagát tetszőlegesen kombinálhatja. Ezek között az un. SOFTCLEAN bevonó az egyik legnépszerűbb választás. Magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát a szövetszálak speciális felületi bevonatának köszönheti, melyről egy nedves szivacs segítségével szinte bármilyen szennyeződés letörölhető. Akkor sem kell kompromisszumot kötnie, ha egy exkluzív bőr ülőgarnitúra lenne minden vágya, hiszen a Santa Fe modell a legkiválóbb minőségű Longlife bőr kárpitokkal is rendelhető.

Mindezeken felül lábazata is tetszés szerint választható. Aki a természetes anyagok híve, annak fából készült natúr, tölgyszínű, fekete és dió színű lábak állnak rendelkezésre, míg a modern stílusjegyek kedvelői krómozott, hengeres fémlábakkal érhetik el a kívánt hatást.

A Santa Fe modell sarok és U-form kialakításban, valamint jobbos és balos állásban egyaránt megrendelhető.
 

 

 

Típus: 
Sarokgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Fix ülőgarnitúra
Méret: 
305
X 200
Huzat: 
Bőr + Szövet
Készlet: 
Rendelhető
Az ár szövettípus és választott funkciók szerint változik
Termék ára: 
499 900 Ft-tól

Costello sarok
Sarokgarnitúra
Termék ára: 
454 900 Ft
Pale II. sarok
Sarokgarnitúra
Pale ülőgarnitúra (Kanizsa Trend): ágyazható sarokgarnitúra, rugós ülőfelülettel, 5 db fokozatosan dönthető fejtámlával.
Termék ára: 
469 900 Ft
Las Palmas sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Sit&More | Las Palmas ülőgarnitúra
Termék ára: 
509 900 Ft
Watch I. sarok
Sarokgarnitúra
Watch kanapé - ágyazható ülőgarnitúra, fejtámla funkció Kanizsa Trend - Sit&More
Termék ára: 
369 900 Ft
Harrier sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Andante | Harrier sarok ülőgarnitúra: Variálható irányú, felső kategóriás ülőgarnitúra 1x motorosan nyíló és 1x manuális relax funkcióval. Az ülőgarnitúra anyaga magas kopásállóságú, vízlepergető hatású, barna színű szövet.
Termék ára: 
804 900 Ft
Saracen sarok
Sarokgarnitúra
Eredeti ár: 
259 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft