Ugrás a tartalomra

Santa Fe I. sarokgarnitúra

Sarokgarnitúra - Kanizsa Trend ülőgarnitúra - Andante

Ülőgarnitúra paraméterei:

Santa Fe sarokgarnitúra (Kanizsa Trend): Prémium kategóriás sarokkanapé, mely utánozhatatlan kényelmének, gazdag felszereltségének és testreszabhatóságának köszönheti elsöprő sikerét. 

Ülőfelületét bonellrugós habszerkezet vagy boxspring rugósváltozatban is. Háttámláját PUR hab és rugalmas heveder teszi igazán komfortossá. A Santa Fe sarokgarnitúra számtalan praktikus elemmel felszerelhető, tovább fokozva az élményt, amit ez a sokoldalú ülőgarnitúra nyújt.

A 3 db racsnis szerkezetű fejtámlát igény szerint lehet a megfelelő szögbe állítani, valamint karfái is fokozatosan dönthetők a tökéletes támaszték érdekében.

Sokak által kedvelt funkció az előre-hátra billenthető háttámla, melyet előre húzva beállítható az ülőfelület mélysége, így az alacsonyabb felhasználók is komfortos üléspozíciót tudunak felvenni. A háttámlákat alap / hátsó állásba helyezve egészen mély ülőfelületet kapunk, amit kényelmes gerincpárnák ellensúlyoznak. 

Ágyazható ülőgarnitúra, mely közel franciaágy szélességű, 150 cm-es fekvőfelülettel kényeztet. Az ágyfunkció stabilitását fém vasalat biztosítja és mivel az ülőfelülettel azonos színű kárpittal van bevonva, így esztétikájából sem veszít az ülőgarnitúra. A lábtartós elem felnyitható ágyneműtarója bőséges tárolóhelyet biztosít a takarók és egyéb felesleges holmik számára

A Santa Fe sarokgarnitúra több, mint százféle színben, kiváló minőségű szövet kárpitokkal rendelhető, illetve az ülőfelület és a korpusz anyagát tetszőlegesen kombinálhatja. Ezek között az un. SOFTCLEAN bevonó az egyik legnépszerűbb választás. Magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát a szövetszálak speciális felületi bevonatának köszönheti, melyről egy nedves szivacs segítségével szinte bármilyen szennyeződés letörölhető. Akkor sem kell kompromisszumot kötnie, ha egy exkluzív bőr ülőgarnitúra lenne minden vágya, hiszen a Santa Fe modell a legkiválóbb minőségű Longlife bőr kárpitokkal is rendelhető.

Mindezeken felül lábazata is tetszés szerint választható. Aki a természetes anyagok híve, annak fából készült natúr, tölgyszínű, fekete és dió színű lábak állnak rendelkezésre, míg a modern stílusjegyek kedvelői krómozott, hengeres fémlábakkal érhetik el a kívánt hatást.

A Santa Fe modell sarok és U-form kialakításban, valamint jobbos és balos állásban egyaránt megrendelhető.
 

A kiírt ár  az ágyfunkciót, karfa-, háttámla-, fejtámla funkciót, valamint a komfortmagasságot és a bonell rugós ülőfelületett tartalmazza, az ágyneműtartó felár ellenében rendelhető!

RAKTÁRRÓL AZONNAL ELVIHETŐ JOBBOS / BALOS KIVITELBEN

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
300 X 200
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Rendelhető
Raktáron jobbos / balos
Az ár szövettípus és választott funkciók (pl ágyneműtartó) szerint változik
Eredeti ár
629 900 Ft
Outlet ár
599 900 Ft