Pandora ülőgarnitúra
Kanizsa Trend ülőgarnitúrák

Ülőgarnitúra paraméterei:

Pandora ülőgarnitúra (Kanizsa Trend – Sit&More): Kompakt méretű sarokgarnitúra, mely bonellt tartalmazó, habkazettás ülésszerkezetével és kellemesen lágy háttámlájával gondoskodik a maximális kényelemről. Klasszikus eleganciát sugárzó, ellenállhatatlanul komfortos bútordarab, amit a mindennapokban jól kihasználható, praktikus funkciókkal szereltek fel.

Amennyiben barátokat fogad több napra, az ülőgarnitúrát egy szempillantás alatt ággyá alakíthatja. A stabil, fémszerkezetű ágyfunkció alap esetben szürke színű kárpitozást kap, de ízlés szerint, akár színazonos bevonóval is megrendelhető. Az ottomán felnyíló ágyneműtartójában pedig bőven elférnek az extra takarók és párnák.

A Pandora sarokgarnitúra magas minőségű szövet kárpitokkal rendelhető, melyek között a SOFTCLEAN bevonó az egyik legnépszerűbb. Magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát a szövetszálak speciális felületi bevonatának köszönheti, melyről egy nedves törlőkendő segítségével, kárpittisztító használata nélkül, szinte bármilyen szennyeződés eltávolítható.

Elemes felépítésének köszönhetően többféle méretben, sarok és U-form összeállításban is rendelhető, valamint kiegészíthető akár fotellel és tárolós puffal is az összeállítás.

 

A kiírt ár csak az ágyfunkciót tartalmazza, az ágyneműtartó külön felárért rendelhető!

 

 

Típus: 
Sarokgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret: 
250
X 175
Huzat: 
Szövet ülőgarnitúra
Készlet: 
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Termék ára: 
354 900 Ft-tól

Costello sarok
Sarokgarnitúra
Termék ára: 
454 900 Ft
Pale II. sarok
Sarokgarnitúra
Pale ülőgarnitúra (Kanizsa Trend): ágyazható sarokgarnitúra, rugós ülőfelülettel, 5 db fokozatosan dönthető fejtámlával.
Termék ára: 
469 900 Ft
Las Palmas sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Sit&More | Las Palmas ülőgarnitúra
Termék ára: 
509 900 Ft
Watch I. sarok
Sarokgarnitúra
Watch kanapé - ágyazható ülőgarnitúra, fejtámla funkció Kanizsa Trend - Sit&More
Termék ára: 
369 900 Ft
Harrier sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Andante | Harrier sarok ülőgarnitúra: Variálható irányú, felső kategóriás ülőgarnitúra 1x motorosan nyíló és 1x manuális relax funkcióval. Az ülőgarnitúra anyaga magas kopásállóságú, vízlepergető hatású, barna színű szövet.
Termék ára: 
804 900 Ft
Saracen sarok
Sarokgarnitúra
Eredeti ár: 
259 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft