Ugrás a tartalomra

Pandora ülőgarnitúra

Kanizsa Trend ülőgarnitúrák

Ülőgarnitúra paraméterei:

Pandora ülőgarnitúra (Kanizsa Trend – Sit&More): Kompakt méretű sarokgarnitúra, mely bonellt tartalmazó, habkazettás ülésszerkezetével és kellemesen lágy háttámlájával gondoskodik a maximális kényelemről. Klasszikus eleganciát sugárzó, ellenállhatatlanul komfortos bútordarab, amit a mindennapokban jól kihasználható, praktikus funkciókkal szereltek fel.

Amennyiben barátokat fogad több napra, az ülőgarnitúrát egy szempillantás alatt ággyá alakíthatja. A stabil, fémszerkezetű ágyfunkció alap esetben szürke színű kárpitozást kap, de ízlés szerint, akár színazonos bevonóval is megrendelhető. Az ottomán felnyíló ágyneműtartójában pedig bőven elférnek az extra takarók és párnák.

A Pandora sarokgarnitúra magas minőségű szövet kárpitokkal rendelhető, melyek között a SOFTCLEAN bevonó az egyik legnépszerűbb. Magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát a szövetszálak speciális felületi bevonatának köszönheti, melyről egy nedves törlőkendő segítségével, kárpittisztító használata nélkül, szinte bármilyen szennyeződés eltávolítható.

Elemes felépítésének köszönhetően többféle méretben, sarok és U-form összeállításban is rendelhető, valamint kiegészíthető akár fotellel és tárolós puffal is az összeállítás.

 

A kiírt ár csak az ágyfunkciót tartalmazza, az ágyneműtartó külön felárért rendelhető!

 

 

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
250 X 175
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Termék ára
354 900 Ft-tól