Ugrás a tartalomra

Dover sarokgarnitúra

Andante ülőgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Dover sarokgarnitúra (Andante): Az idei év egyik legújabb fejlesztésű modellje, mely különleges formavilágával látványos és kiemelkedően kényelmes központi darabja lehet otthonának. Elemes felépítésű ülőgarnitúra, aminek köszönhetően megvalósíthatja egyedi eléképzeléseit és a nappali adottságaihoz igazíthatja a bútort. Az ülésszerkezet standard kivitelben is ellenállhatatlanul komfortos, nosag acél hullámrugóval és PUR-habbal készül, de felár ellenében nagy pontrugalmasságú, kiváló tartást adó, mégis puha érzetet keltő hideghabos ülőfelület* is kérhető. A bútor ülésmagassága szintén választható 43 és 46 cm magassággal.

A mai modern ülőgarnitúrák talán egyik legkedveltebb funkciója az előrehúzható háttámla, amivel az ülőfelület mélységét a felhasználó magasságának megfelelően lehet szabályozni. A Dover modell speciális kialakítású háttámlája nem csupán előre és hátra billenthető, de igény szerint, akár állítható dőlésszögű támlákkal* is rendelhető. A karfa szintén kétféle variánsból választható elegánsan ívelt fix kivitelben, vagy racsnis szerekezetű, több fokozatban állítható változatban. A légies, letisztult megjelenést sugárzó design lábak krómszínű és matt fekete színekben elérhetők. Amennyiben mégnagyobb pihenőfelületre lenne szüksége a családnak, kiegészítheti a garnitúrát egy 142x80 cm ülőkével.

Kárpitozása közel kétszáz féle kiváló minőségű szövetből választható, így színében tökéletesen harmonizálni fog a nappaliban lévő többi bútorral és kiegészítőkkel. Az alsó és felső rész anyaga igény szerint kombinálható, de a homogénebb megjelenés érdekében egyféle kárpittal is rendelhető. Egyik legkedveltebb az un. Softclean szövet, mely magas kopásállóságú és egyszerűen kezelhető, tulajdonképpen egy nedves törlőkendő segítségével eltávolítható róla bármilyen szennyeződés. Amennyiben még különlegesebb és időtálló bútorra vágyik, úgy számos különböző színű valódi bőr kárpittal is megrendelheti az ülőgarnitúrát.

A Dover modell számos különböző elemből állítható össze, így többféle méretben és kialakításban elérhető pl.: Sarokgarnitúra, U-form ülőgarnitúra, 3 személyes kanapé, 2 személyes kanapé. 

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Relax funkciós
Méret
X 286 X X191
Huzat
Bőr + Szövet
Készlet
Rendelhető
Összeállítás, funkciók és bevonó típusa szerint változik az ár
Szövet kárpittal: 489.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 759.900 Ft-tól
Termék ára
489 900 Ft-tól