Country II. sarokgarnitúra
Sarokgarnitúra | Kanizsa Trend by Andante

Ülőgarnitúra paraméterei:

Country sarokgarnitúra - Kanizsa Trend by Andante: Kompakt méretű ülőgarnitúra, mely bonellrugót és hullámrugót tartalmazó ülésszerkezetével és kellemesen puha háttámlájával gondoskodik a kiemelkedő kényelmi színvonalról. Klasszikus eleganciát sugárzó bútordarab, amit vidéki nyaralók stílusában álmodtak meg, ügyelve a mindennapokban jól kihasználható, praktikus funkciók meglétére.

Ágyazható sarokgarnitúra, melyet egy könnyed mozdulattal vendégággyá alakíthat. Az ülőlapot kihúzva, az ágyfunkciót hátulról lehet kiemelni és máris két főnek kínálhat komfortos fekhelyet. Az ágylap alap esetben világos színű kárpittal készül, de ízlés szerint színazonos bevonóval is kérhető. A még jobb kihasználhatóság végett, érdemes ágyneműtartóval felszerelve megrendelni az ülőgarnitúrát. A szett kiegeszíthető továbbá fotellel, fejtámlákkal, vagy tárolós ülőkével.

A lábazat is igény szerint variálható. Aki a természetes anyagok híve, annak többféle színű (fehér, antik fehér, natúr, wenge, bianco, és olajos) és formájú keményfából készült lábak állnak rendelkezésre, míg a modern stílusjegyek kedvelői (matt fekete, nikkel szatén és nikkel fekete) fémlábakból válogathatnak. Ezen felül a kartámasz formája szintén egyedileg választható.

Közel kétszázféle kiváló minőségű szövetből válogathat, hogy egyedi külsőt kölcsönözzön a bútornak. A korpusz és a felső rész anyaga igény szerint kombinálható, de egyszínű kárpittal talán még elegánsabban mutat. Magas kopásállósága és egyszerű kezelhetősége végett az un. Softclean szövetet választják a legtöbben. Az anyagszálakat fedő speciális bevonatnak köszönhetően, egy nedves törlőkendő segítségével, gyakorlatilag bármilyen szennyeződés eltávolítható az ülőgarnitúráról.

A Country modell kétféle sarok változatban, valamint 3-2-1 kanapé összeállításban is elérhető.

Az ár csak az ágyunkciót tartalmazza, egyéb kiegészítők és ágyneműtartó felár ellenében rendelhető.

Típus: 
Sarokgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret: 
256
X 214
Huzat: 
Szövet ülőgarnitúra
Készlet: 
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Termék ára: 
464 900 Ft-tól

Costello sarok
Sarokgarnitúra
Termék ára: 
454 900 Ft
Pale II. sarok
Sarokgarnitúra
Pale ülőgarnitúra (Kanizsa Trend): ágyazható sarokgarnitúra, rugós ülőfelülettel, 5 db fokozatosan dönthető fejtámlával.
Termék ára: 
469 900 Ft
Las Palmas sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Sit&More | Las Palmas ülőgarnitúra
Termék ára: 
509 900 Ft
Watch I. sarok
Sarokgarnitúra
Watch kanapé - ágyazható ülőgarnitúra, fejtámla funkció Kanizsa Trend - Sit&More
Termék ára: 
369 900 Ft
Harrier sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Andante | Harrier sarok ülőgarnitúra: Variálható irányú, felső kategóriás ülőgarnitúra 1x motorosan nyíló és 1x manuális relax funkcióval. Az ülőgarnitúra anyaga magas kopásállóságú, vízlepergető hatású, barna színű szövet.
Termék ára: 
804 900 Ft
Saracen sarok
Sarokgarnitúra
Eredeti ár: 
259 900 Ft
Outlet ár: 
189 900 Ft