Ugrás a tartalomra

Country II. sarokgarnitúra

Sarokgarnitúra | Kanizsa Trend by Andante

Ülőgarnitúra paraméterei:

Country sarokgarnitúra - Kanizsa Trend by Andante: Kompakt méretű ülőgarnitúra, mely bonellrugót és hullámrugót tartalmazó ülésszerkezetével és kellemesen puha háttámlájával gondoskodik a kiemelkedő kényelmi színvonalról. Klasszikus eleganciát sugárzó bútordarab, amit vidéki nyaralók stílusában álmodtak meg, ügyelve a mindennapokban jól kihasználható, praktikus funkciók meglétére.

Ágyazható sarokgarnitúra, melyet egy könnyed mozdulattal vendégággyá alakíthat. Az ülőlapot kihúzva, az ágyfunkciót hátulról lehet kiemelni és máris két főnek kínálhat komfortos fekhelyet. Az ágylap alap esetben világos színű kárpittal készül, de ízlés szerint színazonos bevonóval is kérhető. A még jobb kihasználhatóság végett, érdemes ágyneműtartóval felszerelve megrendelni az ülőgarnitúrát. A szett kiegeszíthető továbbá fotellel, fejtámlákkal, vagy tárolós ülőkével.

A lábazat is igény szerint variálható. Aki a természetes anyagok híve, annak többféle színű (fehér, antik fehér, natúr, wenge, bianco, és olajos) és formájú keményfából készült lábak állnak rendelkezésre, míg a modern stílusjegyek kedvelői (matt fekete, nikkel szatén és nikkel fekete) fémlábakból válogathatnak. Ezen felül a kartámasz formája szintén egyedileg választható.

Közel kétszázféle kiváló minőségű szövetből válogathat, hogy egyedi külsőt kölcsönözzön a bútornak. A korpusz és a felső rész anyaga igény szerint kombinálható, de egyszínű kárpittal talán még elegánsabban mutat. Magas kopásállósága és egyszerű kezelhetősége végett az un. Softclean szövetet választják a legtöbben. Az anyagszálakat fedő speciális bevonatnak köszönhetően, egy nedves törlőkendő segítségével, gyakorlatilag bármilyen szennyeződés eltávolítható az ülőgarnitúráról.

A Country modell kétféle sarok változatban, valamint 3-2-1 kanapé összeállításban is elérhető.

Az ár csak az ágyunkciót tartalmazza, egyéb kiegészítők és ágyneműtartó felár ellenében rendelhető.

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret
256 X 214
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Termék ára
464 900 Ft-tól