Ugrás a tartalomra

Clancy I. sarok

Rendelhető ülőgarnitúra - Kanizsa Trend

Ülőgarnitúra paraméterei:

Clancy ülőgarnitúra (Kanizsa Trend by Andante): Modern sarokkanapé, melyben a kimagasló kényelmi színvonal, a mindennapokban jól kihasználható funkciókkal társul. Ülőfelületét normál keménységű és nagy rugalmasságú habokkal kombinálták, amit nosag acél hullámrugó tart. Háttámlája kellemesen puha, mégis optimális tartást biztosít. Racsnis szerkezetű, több fokozatban állítható fejtámlák teszik még kényelmesebbé az ülőgarnitúrát.

Amennyiben nem áll rendelkezésre külön vendégszoba, egy ilyen ágyazható sarokgarnitúra kiváló szolgálatot tehet a nappaliban. Vendégággyá alakíthatva egyszerre ketten is megpihenhetnek rajta éjszakára. Akár lábtartóként is használható az ágyfunkció, ami kinyitva komfortos pihenőfelületet biztosít a családi filmezések alkalmával. A pótlap alap esetben világos színű, de talán még esztétikusabb, ha az ülőfelülettel azonos színű kárpitozással kéri. A lábtartós elem rendelhető felnyitható ágyneműtartóval, így a takarók, párnák és egyéb felesleges, elrejteni kívánt holmik tárolását könnyedén megoldhatja.

A bőséges kárpitválasztéknak köszönhetően teljesen egyedi megjelenést adhat a bútornak, ami jól passzol majd a többi berendezéshez és kiegészítőkhöz. Az alsó és felső rész színe tetszőlegesen kombinálható, de ízlés szerint egyféle bevonóval is kérhető. Kedvező tulajdonságainak köszönhetően az un. SOFTCLEAN anyag mellett döntenek talán a legtöbben. A Softclean szövetszálak speciális bevonattal vannak ellátva, amiről egy nedves törlőkendő segítségével, kárpittisztító használata nélkül, gyakorlatilag bármilyen szennyeződés eltávolítható. A szövet kárpitokon kívül, többféle kiváló minőségű és változatos színárnyalatú prémium minőségű marhabőr kárpittal is megrendelheti az ülőgarnitúrát.

A Clancy sarokgarnitúra rendelhető kétféle méretben (275x175 cm és 270x220 cm), valamint U-form (345x220x175) kivitelben, jobbos és balos állásban egyaránt.

Az ár ágyfunkciót és fejtámla funkciót tartalmaz, ágyneműtartó, színazonos ágyfunkció és egyéb kiegészítők felár ellenében rendelhetők.

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret
275 X 175
Huzat
Textílbőr + Szövet
Készlet
Rendelhető
Az ár szövet, ill. bőrtípus és választott funkciók szerint változik
Clancy I. sarok (275x175 cm), szövet kárpittal: 439.900 Ft-tól
Clancy I. sarok (275x175 cm), valódi bőr kárpittal: 674.900 Ft-tól
Clancy II. sarok (270x220 cm), szövet kárpittal: 509.900 Ft-tól
Clancy II. sarok (270x220 cm), valódi bőr kárpittal: 769.900 Ft-tól
Termék ára
439 900 Ft-tól