Ugrás a tartalomra

Boogie sarokgarnitúra

Sarokgarnitúra | Ágyazható ülőgarnitúra | Kanizsa Trend

Ülőgarnitúra paraméterei:

Kanizsa Trend - Sit&More | Boogie sarokgarnitúra

A Boogie sarokkanapé kubikus formavilágával modern, letisztult megjelenést sugárzó bútordarabja lehet otthonának. Első pillanatra látszik a gondos esztétikai tervezés, de ki kell próbálnia, hogy érezhesse a sarokgarnitúra rendkívül kényelmes kialakítását. Közepes keménységű, hullámrugós ülőfelülete tökéletes összhangban áll a lágyan ívelt, puha háttámlával. A keményfával megerősített váz és az alacsony, hengeres fémlábak maximális stabilitást adnak a bútornak.

Ágyazható sarokgarnitúra, ami igazán hasznos megoldást jelent, ha nem áll rendelkezésre egy plusz szoba, ahol több napra fogadhat vendégeket. Az ülőlapot kihúzva, hátulról lehet kiemelni az ágyfunkciót, mely alap esetben szürke színű, de igény szerint, akár színazonos kárpitozással is választható.

Közel kétszáz féle kiváló minőségű kárpit áll rendelkezésre, hogy az ülőgarnitúra tökéletesen harmonizáljon a nappaliban elhelyezett egyéb bútorok színeivel. Ellenállósága és könnyű tisztíthatósága végett az úgynevezett SOFTCLEAN kárpitok a legnépszerűbbek. Szövetszálait egy speciális felületi bevonat védi, melyről egy nedves pamut törlőkendő segítségével, kárpittisztító használata nélkül, szinte bármilyen szennyeződés eltávolítható. Természetesen a Softclean anyagokon kívül, számos egyéb bevonóból is választhat, hogy teljesen egyedi köntösbe öltöztethesse a kanapét.

A Kanizsa Trend Boogie sarokgarnitúra kétféle összeállításban rendelhető, lábtartós fotellel 270x175 cm, vagy sarokottománnal 270x230 cm méretben.

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret
270 X 175
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Rendelhető
Az ülőgarnitúra ára választott kárpit szerint változik
Termék ára
354 900 Ft-tól