Ugrás a tartalomra

Bern ülőgarnitúra

Kanizsa Trend ülőgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Bern ülőgarnitúra (Kanizsa Trend - Polsteria): Prémium kategóriás ülőgarnitúra a klasszikus stílusjegyek kedvelőinek. A legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználása, aprólékos és igényes kidolgozottsága páratlanul kényelmes ülőgarnitúrát eredményez.

Ülőfelületének kiváló tartását és magas komfortját hullámrugós tartószerelés, habbal és vattával borított, bonellt tartalmazó habkazettás szerkezet adja, míg háttámlájának rugalmasságát PUR hab és hullámrugó párosítása biztosítja. Keményfával megerősített vázszerkezetnek köszönhetően rendkívül stabil és időtálló bútordarab.

Ágyazható ülőgarnitúra, mellyel a nappalit egy szempillantás alatt vendégszobává varázsolhatja. Az előre nyíló ágyfunkció közel 145 cm széles fekvőfelületén kényelmesen pihenhetnek meg vendégei. Amennyiben tárolóhelyre is szükség lenne, a kétüléses karfás elem ágyneműtartó fiókkal is felszerelhető.

Széles elemválasztékának köszönhetően különböző méretekben elérhető, így a legtöbb nappaliba jól illeszkedik. Nem csupán sarokgarnitúra, de három- és kétszemélyes kanapé, illetve fotel is rendelhető.

A Bern ülőgarnitúra eleganciáját prémium minőségű Longlife bőr kárpitokkal emelheti ki leginkább, illetve közel kétszáz féle szövet kárpitból is választhat, melyek közül a SOFTCLEAN bevonót szokták előnyben részesíteni magas kopásállósága és egyszerű tisztíthatósága végett.

A még egyedibb megjelenés érdekében karfájába fabetétet, valamint a kárpit kontrasztos dísztűzését is kérheti. A lábazat szintén választható natúr bükk, éger, cseresznye, dió, fekete, P-43 színekben.

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret
290 X 240
Huzat
Bőr + Szövet
Készlet
Rendelhető
Az ülőgarnitúra ára szövet- és bőrtípus szerint változik
Szövet kárpittal: 449.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 619.900 Ft-tól
Termék ára
449 900 Ft-tól