Ugrás a tartalomra

Andiamo ülőgarnitúra

Andante by Kanizsa Trend

Ülőgarnitúra paraméterei:

Andiamo ülőgarnitúra - Andante by Kanizsa Trend: Letisztult formavilágú sarokgarnitúra, melynek lágyan ívelt vonalai és esztétikusan tűzött ülőfelülete kölcsönöz modern eleganciát. Közepesen kemény PUR habok, hullámrugós tartószerelés és kellemesen puha háttámla biztosít tökéletes komfortérzetet. A még kényelmesebb megtámasztásról fokozatosan dönthető fejtámlák gondoskodnak.

Vendégszoba híján, egy ilyen ágyazható ülőgarnitúra jelentheti a tökéletes megoldást, ha régen látott barátait szeretné elszállásolni néhány éjszaka erejéig. A kellően stabil, fémszerkezetű ágyfunkció egy egyszerű mozdulattal kinyitható, melyen ketten is kényelmesen megpihenhetnek. A mindennapokban akár lábtartóként is használható az ágyfunkció, ami kinyitva tökéletes pihenőfelületet biztosít a családi filmezésekhez. A pótlap alap esetben világosszürke, de az ülőfelülettel azonos színű kárpitozással is kérhető. A lábtartós elem rendelhető felnyíló ágyneműtartóval, így a takarók, párnák és egyéb felesleges, elrejteni kívánt holmik tárolását könnyedén megoldhatja.

A bőséges kárpitválasztéknak köszönhetően teljesen egyedi külsőt kölcsönözhet ennek a nagyszerű nappali bútornak. Korpuszának és ülőfelületének színe tetszőlegesen kombinálható, illetve ízlés szerint egyféle, homogén kárpitozást kaphat. Kedvező tulajdonságainak köszönhetően, legtöbben a SOFTCLEAN kárpit mellett döntenek, mely speciális felületi bevonatának köszönhetően, kárpittisztító használata nélkül is rendkívül egyszerűen tisztítható. A Softcelan szövetről gyakorlatilag bármilyen szennyeződés eltávolítható egy nedves törlőkendő segítségével.

Amennyiben a természetes anyagok híve és egy igazán strapabíró bútordarabra vágyik, számos kiváló minőségű és változatos színárnyalatú Longlife marhabőr kárpitból válogathat.

Az Andiamo ülőgarnitúrából kétféle méretű sarokkanapé (273x165 cm és 263x193 cm), U alakú összeállítás (333x193x165), valamint 3 és 2 személyes kanapé egyaránt rendelhető.

A termék ára ágyfunkciót és fejtámla funkciót tartalmaz. Színazonos pótlap, ágyneműtartó és egyéb kiegészítők felár ellenében rendelhetőek.

Típus
Sarokgarnitúra
Irány
Variálható
Funkció
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret
273 X 165
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Rendelhető
Az ár szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Sarok I. (273x165 cm) szövet kárpittal: 369.900 Ft-tól
Sarok I. (273x165 cm) valódi bőr kárpittal: 574.900 Ft-tól
Termék ára
369 900 Ft-tól