Ugrás a tartalomra

Santa Fe Kanapé

Kanapé - Kanizsa Trend ülőgarnitúra - Andante

Ülőgarnitúra paraméterei:

Santa Fe Kanapé (Kanizsa Trend): Prémium kategóriás kanapé, mely utánozhatatlan kényelmének, gazdag felszereltségének és testreszabhatóságának köszönheti elsöprő sikerét. 

Ülőfelületét bonellrugós habszerkezet,vagy boxspring rugósváltozatban is. Háttámláját PUR hab és rugalmas heveder teszi igazán komfortossá. A Santa Fe skanapé számtalan praktikus elemmel felszerelhető, tovább fokozva az élményt, amit ez a sokoldalú ülőgarnitúra nyújt.

A 2 db racsnis szerkezetű fejtámlát igény szerint lehet a megfelelő szögbe állítani, valamint karfái is fokozatosan dönthetők a tökéletes támaszték érdekében.

Sokak által kedvelt funkció az előre-hátra billenthető háttámla, melyet előre húzva beállítható az ülőfelület mélysége, így az alacsonyabb felhasználók is komfortos üléspozíciót tudunak felvenni. A háttámlákat alap / hátsó állásba helyezve egészen mély ülőfelületet kapunk, amit kényelmes gerincpárnák ellensúlyoznak. 

A Santa Fe kanapé több, mint százféle színben, kiváló minőségű szövet kárpitokkal rendelhető, illetve az ülőfelület és a korpusz anyagát tetszőlegesen kombinálhatja. Ezek között az un. SOFTCLEAN bevonó az egyik legnépszerűbb választás. Magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát a szövetszálak speciális felületi bevonatának köszönheti, melyről egy nedves szivacs segítségével szinte bármilyen szennyeződés letörölhető. Akkor sem kell kompromisszumot kötnie, ha egy exkluzív bőr ülőgarnitúra lenne minden vágya, hiszen a Santa Fe modell a legkiválóbb minőségű Longlife bőr kárpitokkal is rendelhető.

Mindezeken felül lábazata is tetszés szerint választható. Aki a természetes anyagok híve, annak fából készült natúr, tölgyszínű, fekete és dió színű lábak állnak rendelkezésre, míg a modern stílusjegyek kedvelői krómozott, hengeres fémlábakkal érhetik el a kívánt hatást.

A Santa Fe modell sarok és U-form kialakításban, valamint jobbos és balos állásban egyaránt megrendelhető.
 

A kiírt ár  karfa-, háttámla-, fejtámla funkciót, valamint a komfortmagasságot tartalmazza.

Típus
Fix kanapé
Funkció
Fix ülőgarnitúra
Méret
245 X X132
Huzat
Szövet ülőgarnitúra
Készlet
Rendelhető
Az ár szövettípus és választott funkciók szerint változik
Santa Fe kanapé(245x132 cm), szövet kárpittal: 369900 Ft-tól
Termék ára
369 900 Ft-tól