Bern ülőgarnitúra
Kanizsa Trend ülőgarnitúra
Bern ülőgarnitúra
  • Bern ülőgarnitúra
  • Bern bőr ülőgarnitúra
  • Bern ágyazható ülőgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Bern ülőgarnitúra (Kanizsa Trend - Polsteria): Prémium kategóriás ülőgarnitúra a klasszikus stílusjegyek kedvelőinek. A legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználása, aprólékos és igényes kidolgozottsága páratlanul kényelmes ülőgarnitúrát eredményez.

Ülőfelületének kiváló tartását és magas komfortját hullámrugós tartószerelés, habbal és vattával borított, bonellt tartalmazó habkazettás szerkezet adja, míg háttámlájának rugalmasságát PUR hab és hullámrugó párosítása biztosítja. Keményfával megerősített vázszerkezetnek köszönhetően rendkívül stabil és időtálló bútordarab.

Ágyazható ülőgarnitúra, mellyel a nappalit egy szempillantás alatt vendégszobává varázsolhatja. Az előre nyíló ágyfunkció közel 145 cm széles fekvőfelületén kényelmesen pihenhetnek meg vendégei. Amennyiben tárolóhelyre is szükség lenne, a kétüléses karfás elem ágyneműtartó fiókkal is felszerelhető.

Széles elemválasztékának köszönhetően különböző méretekben elérhető, így a legtöbb nappaliba jól illeszkedik. Nem csupán sarokgarnitúra, de három- és kétszemélyes kanapé, illetve fotel is rendelhető.

A Bern ülőgarnitúra eleganciáját prémium minőségű Longlife bőr kárpitokkal emelheti ki leginkább, illetve közel kétszáz féle szövet kárpitból is választhat, melyek közül a SOFTCLEAN bevonót szokták előnyben részesíteni magas kopásállósága és egyszerű tisztíthatósága végett.

A még egyedibb megjelenés érdekében karfájába fabetétet, valamint a kárpit kontrasztos dísztűzését is kérheti. A lábazat szintén választható natúr bükk, éger, cseresznye, dió, fekete, P-43 színekben.

Típus: 
Sarokgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható ülőgarnitúra
Méret: 
290
X 240
Huzat: 
Bőr + Szövet
Készlet: 
Rendelhető
Az ülőgarnitúra ára szövet- és bőrtípus szerint változik
Szövet kárpittal: 519.900 Ft-tól
Valódi bőr kárpittal: 699.900 Ft-tól
Outlet ár: 
519 900 Ft-tól

Costello sarok
Sarokgarnitúra
Eredeti ár: 
469 900 Ft
Outlet Extra ár: 
389 900 Ft
Pale II. sarok
Sarokgarnitúra
Pale ülőgarnitúra (Kanizsa Trend): ágyazható sarokgarnitúra, rugós ülőfelülettel, 5 db fokozatosan dönthető fejtámlával.
Outlet ár: 
379 900 Ft
Polaris sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend Polaris ülőgarnitúra
Outlet ár: 
339 900 Ft
Boogie sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend Boogie sarokgarnitúra
Outlet ár: 
319 900 Ft
Las Palmas sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Sit&More | Las Palmas ülőgarnitúra
Outlet ár: 
479 900 Ft
Tonga sarok
Sarokgarnitúra
Eredeti ár: 
399 900 Ft
Outlet Extra ár: 
319 900 Ft